Borussia Dortmund sikrer sig sin plads i Champions League! PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Borussia Dortmund vinder plads i Champions League!

Vi har netop fejret Borussia Dortmunds sejr i Bundesliga-finalen. Dengang knuste fodboldholdet Leipzig og løftede sin femte Tysk Cup.

Vi så kampen med tilbageholdt ånde og var nok endnu gladere end spillerne selv. Som et resultat kom Borussia Dortmund ind i top fire af de stærkeste fodboldhold og sikrede sig sin plads i Champions League efter 33 sejrsrunder.

Ildar Sharipov, grundlægger og præsident for InstaForex sagde: "I øjeblikket er InstaForex ikke kun en mægler, men snarere en it-virksomhed, der investerer massivt i teknologi og stræber efter at tilbyde kunderne nye innovative produkter regelmæssigt. Det er velkendt, at IT også spiller en meget vigtig rolle i fodbold, så vi leder ikke kun efter et førende hold, men også efter teknologientusiaster inden for fodbold, som passer perfekt til vores forretningsfilosofi. Af disse grunde var det et naturligt valg at stille op med sådan et hold som Borussia Dortmund. Vi ser frem til at samarbejde med klubben om at videreudvikle vores respektive brands på markederne i Asien og CIS”.

I udekampen i 33. runde, der fandt sted tre dage efter Bundesliga-finalen, vandt Borussia Dortmund 3:1 i Mainz. Det var holdets 19. sejr i denne sæson.

De sorte og gule overraskede alle med deres spektakulære teamwork og strålende teknik. I løbet af kampen lavede Borussia Dortmund 681 afleveringer, skød på målet 13 gange og scorede 4 mål.

Faktisk var procentdelen af ​​Borussia Dortmunds boldbesiddelse dobbelt så stor som modstanderens.

InstaForex

I løbet af kampens første 45 minutter scorede holdet to mål. I det 23. minut åbnede forsvarsspilleren Rafael Guerreiro scoringen for Borussia Dortmund.

I det 43. minut fortsatte midtbanespilleren Marco Reus sejrsrækken. Det så ud til, at kampens udfald var forudbestemt, men Mainz havde ikke tænkt sig at give op så let.

I anden halvdel af kampen forsvarede Borussia Dortmund ihærdigt. I det 80. minut scorede Julian Brandt det 3. mål. Mainz åbnede scoringen takket være straffesparket i sidste øjeblik, men det kunne ikke kaste en skygge på de sorte og gules sejr.

InstaForex lykønsker holdet med den velfortjente sejr og ønsker mestrene endnu flere glorværdige sejre! I juni skal vi se fodboldklubben spille i Champions League.

Borussia Dortmund deltager i turneringen for femte gang i træk. Vi er sikre på, at holdet vil fejre endnu flere bemærkelsesværdige præstationer og håber på uforglemmelige sportsbegivenheder i fremtiden.

Alt sker af en grund. Siden InstaForex blev en sponsorere i Borussia Dortmund har holdet ikke misset en eneste turnering og har løftet den tyske pokalturnering år efter år.

Vores tidligere partner, Liverpool, vandt UEFA Champions League Cup efter en 4-årig sponsorkontrakt i 2014-2018 med vores virksomhed. Det er bemærkelsesværdigt, at Magnus Carlsen har toppet FIDEs verdensrangliste siden begyndelsen af ​​vores samarbejde i 2011.