Cloud9 2-0 Eternal Fire efter Overpass-comeback PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Cloud9 2-0 Eternal Fire efter Overpass-comeback

Cloud9 sikrede deres anden ESL Pro League-sejr efter nedtagningen Evig ild 2-0. Vladislav "nafany" Gorshkov og selskabet overlevede den tyrkiske side med at hævde Dust2 16-12 og kørte deres vej til en comeback-sejr på Overpass, 16-11.

Abay “HObbit” Khasenov , Dmitry “sh1ro⁠” Sokolov var Cloud9's mest indflydelsesrige spillere, kasakherne, der falder med en rating på 1.34 på Dust2 og den russiske snigskytte med en rating på 1.79 på Overpass. Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeş lyste lyst for Evig ild på tværs af begge maps og sluttede med seriens højeste rating på 1.70, selvom hans indsats ikke var nok til at give hans hold sejren.

sh1ro var en kraft at regne med på Overpass

Cloud9 kom ud af portene svingende på Dust2 as HObbit , Sergey “⁠Ax1Le⁠” Rykhtorov toppede resultattavlen tidligt og gav deres hold en 6-2 føring. Momentum skiftede efter Evig ild fandt deres groove og begyndte at udduellere deres russiske modstandere ved hvert hjørne og nåede til sidst en 9-6 føring ved pausen. XANTARES , gratis "woxic" eker kom til live i den sidste del af halvlegen, da parret fik henholdsvis 1.79 og 1.33 ratings.

Tabellerne vendte fuldstændig i anden periode som Evig ild var ude af stand til at bygge videre på deres første halvlegs succes og tog kun tre runder mere for resten af ​​kortet. Cloud9's CT side dygtighed gjorde det muligt for dem at afslutte Dust2 med stil og tage hjem med 16-12 sejren bagud HObbit's 25 drab og 1.34 rating.

Evig ild trak første blod på Overpass takket være en quad-kill fra Ahmet “⁠paz” Karahoca og kontrolleret størstedelen af ​​første halvleg, hvilket gav dem en 11-4 føring ved skiftet. XANTARES var i en liga for sig selv, da den tyrkiske rifler fik afgørende åbningsbrikker og noterede hele 23-7 KD med 172.9 ADR.

Med et underskud på syv runder, Cloud9 leverede en perfekt CT-sidepræstation og fik i sidste ende 16-11 comeback-sejren på Overpass. Evig ilds dynamiske spillestil og præcision var ingen steder at finde i anden halvleg som selv de højtflyvende XANTARES formåede kun at hente syv frags i de sidste 12 runder. sh1ro steg enormt for sit hold og sluttede med en server-high 31 kills og 1.79 rating.

Evig ild havde fordelen ved at komme ud af pausen på begge maps, men kunne ikke holde fast i deres føring, da det tyrkiske superhold forbliver sejrløst i gruppe D. De har en mulighed for at sikre deres første EPL-sejr mod en kæmpende Onde genier side i deres næste kamp, ​​som skydes i gang på fredag ​​kl 16:00 .