Cloud9 afslutter FaZe's Grand Slam-håb på EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Cloud9 afslutter FaZes Grand Slam-håb ved EPL

Cloud9 blev det andet hold til at sikre sig en plads i semifinalerne i ESL Pro League sæson 16 efter at have besejret tage pippet 2-1. Vladislav "nafany" Gorshkovs mænd indrømmede knap Inferno (13-16), før de kom tilbage på Ancient (16-9) og Mirage (16-11) for at gentage deres sejr over europæerne ved IEM Dallas.

Tabet betyder tage pippetIntel Grand Slam-anklagen på Malta er kommet til en ende. Den europæiske trup rykkede op fra gruppe B med en rekord på 4-1 og nåede kvartfinalen efter en ikke-overbevisende sejr mod Kompleksitet før de faldt til russerne.

Ax1Le var stjernen i showet på tværs af serien med en rating på 1.54

Cloud9 åbnede serien op ved at tage åbningspistolrunden på Inferno over tage pippet at hæve en tidlig 4-0 føring. Russernes fordel blev langsomt udhulet efter tre vellykkede hold af A-bombepladsen, som også fik CT-økonomien i form resten af ​​halvlegen. Helvijs "broky" Saukants var en solid spiller for forsvarerne med en rating på 1.59 og 100 % KAST, mens de hjalp europæerne med at bringe halvlegen foran med 8-7.

Kampen forblev lige så tæt efter sideskift, da ingen af ​​siderne fastholdt føringen i længere tid. Dmitry “sh1ro⁠” Sokolov kom til live på CT-siden mens Sergey “⁠Ax1Le⁠” Rykhtorov bar hans solide præstation fra første halvleg, med duoen fremdrift Cloud9 til en 13-12 fordel. tage pippet svarede med fire på hinanden følgende hits på B-stedet, hvilket gjorde det muligt for dem at stjæle føringen og lukke kortet med en 16-13 scoreline.

Cloud9 var fantastiske på deres valg af Ancient. På trods af at de ikke kunne bygge videre på deres sejr i pistolrunden, udnyttede det russiske hold tage pippet's B-sideforsvar for at hævde en sejrsrække på otte runder. broky kæmpede i hele første halvleg, og registrerede kun et brud og en 0.46 CT-rating, da europæerne reddede en 6-9-score i pausen.

tage pippet var ikke i stand til at komme tilbage i spillet på trods af at de tog anden pistolrunde. Cloud9's force buy i syttende runde lukkede den europæiske offensiv på B-stedet, og stjal momentum væk fra T'erne. Det russiske mandskab faldt kun en runde mere, før serien blev udlignet med en 16-9-sejr for at tage deres syvende LAN-sejr i træk på Ancient.

Cloud9 fortsatte med at overraske tage pippet med et par aggressive runder på T-siden af ​​Mirage. Adskillige hits fra den russiske angreb på A-bombestedet satte den karrigans hold i en 4-9 ulempe, men en kort genopblussen sent i halvlegen tillod dem at gå ind i anden halvleg kun bagud med 6-9.

sh1ro kom til live efter at have skiftet til CT-siden, men det var det Ax1Le at lyse den klareste igen. Den 20-årige rifler registrerede en rating på 1.99 på CT-siden til magten Cloud9 til en 16-11 sejr, eliminering tage pippet fra arrangementet.

Cloud9 sikrede sig deres plads i semifinalen, hvor de vil se efter at få revanche mod Flydende lørdag kl 14:30 . den nordamerikanske trup rykkede op fra gruppe D på tredjepladsen, inden de slog ud fnatic , MOUZ i slutspillet.