Onde genier tager Movistar Riders ned for at vinde anden sejr i EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Evil Geniuses tager Movistar Riders ned for at vinde anden sejr i EPL

Onde genier sikrede deres anden sejr i ESL Pro League sæson 16 efter nederlag Movistar Riders 2-0. Det spanske hold kæmpede for at få indflydelse på T-siden af ​​Overpass (9-16), før de forsvandt på deres valg af Nuke (8-16). Det nordamerikanske hold kan stadig sikre sig en top 3-placering i gruppe C, men har brug for flere resultater for at gå deres vej gennem de sidste to spilledage.

Dette er det fjerde nederlag i træk for Alexander "alex" Masanet's mænd ved denne udgave af EPL, som allerede er elimineret fra slutspillet og nu sidder i bunden af ​​gruppe D med kun ét kort imod Flydende til deres navn. Den sidste kamp for Movistar Riders vil se dem stille op imod Evig ild, det andet kæmpende hold i gruppen.

autimatic var stjernen i showet med en rating på 1.60 på tværs af serien

Handlingen mellem Movistar Riders , Onde genier kom i gang med sidstnævntes kortudvalg af Overpass. Vincent “Brehze” Cayonte åbnede kampen op med en 4k på pistolrunden, hvilket gav nordamerikanerne den tidlige fordel på T-siden. Den 24-årige startede godt, men det var det Timothy "autimatisk" Ta at skinne mest for Onde genier da den amerikanske rifler fik en rating på 1.52 i løbet af første halvleg.

Movistar Riders kom tilbage fra en 3-7 ulempe takket være deres evne til at forsvare A bombestedet, med Raul “⁠DeathZz⁠” Jordan Nieto klarer sig godt omkring mellemområdet. Det spanske hold reddede en 7-8-score ind til pausen.

Onde genier's gennembrud kom tidligt i anden halvleg efter alex's mænd tog den anden pistolrunde, men formåede ikke at bygge videre på den succes. De nordamerikanske Deagles standsede spanierne omkring toiletterne for at kickstarte en periode med defensiv dominans for neaLaNmænd. Onde genier Holdet faldt kun en runde mere på vej til en 16-9 sejr.

Tingene blev kun værre for Movistar Riders da de kæmpede for at få indflydelse på T-siden af ​​Nuke. Onde genier var komfortable på deres modstanders kortvalg, og den nordamerikanske CT-aggression virkede oprindeligt underværker, med neaLaN's mænd på kryds og tværs til en 9-1 føring. Over for eliminering lykkedes det det spanske hold at stabilisere sig og tage fem på hinanden følgende runder for at reducere underskuddet til 6-9.

Onde genier hævdede den anden pistolrunde takket være et afgørende triple-kill af Brehze, kickstartede en kort streak, der satte nordamerikanerne på randen af ​​sejr med en 13-6-score. autimatisk var i brand, og sammen med Brehze , Fattige “⁠HexT⁠” Postma, drev hans hold til en 16-8 sejr for at tage serien.