forZe, ECSTATIC på randen af ​​eliminering i Malta; 1WIN, B8 slutter sig til 1-1 pulje PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

forZe, ECSTATIC på randen af ​​eliminering i Malta; 1VIND, B8 slutter sig til 1-1 pulje

1WIN , B8 er nu i 1-1-puljen efter at være smuttet på den første dag af IEM Road to Rio Europe RMR A, og har samlet sejre over Forze , BEGEJSTRET i anden runde af den schweiziske gruppe. Kampen mellem de to russiske hold var en 30 runders neglebider, hvori deco gjorde forskellen for sit hold med 30 drab. Over på B-strømmen BEGEJSTRET satte et 13-runders comeback imod B8 på CT-siden af ​​Nuke, bare for at slippe bolden i overtiden for at være med Forze i turneringens 0-2 pulje.

deko scorede 1.61 i sit holds sejr på 16-14

1WIN fik en flyvende start på Nuke og ramte 5-0 på angrebet før deres Forze landsmænd kunne reagere. deco gjorde tidligt forskellen for sit hold med 10 frags i seks runder, men kølede ned som Forze satte sig ind i forsvaret og begyndte at linke back-to-back-runder hele vejen til en 7-5-føring. 1WIN nåede kun en runde mere i halvlegen og holdt den inden for tre, før de skiftede side.

Forze øgede deres føring til 11-6 efter de to første runder af anden halvleg, men 1WIN slog tilbage på tredje runde for at holde sig inden for slagafstand. Egor “⁠flamie” Vasilyev og selskab fik inden for en, 10-11, men Forze vandt et forcebuy på bagsiden af ​​en Tec-9 triple by Alexandr “shalfey” Marenov at være på forkant. Det ville dog ikke være nok at løbe væk, som 1WIN blev ved med at sætte forsvar og tog føringen ind i runde 30, konverterede på matchpoint til at komme ud af sejren.

Rusland

Rusland

B8 gik op til 5-1 på CT-siden af ​​Nuke imod BEGEJSTRET, med cptkurtka023 , Artem “⁠r1nkle⁠” Moroz tidligt førende for deres hold. Derfra og ud var de det eneste hold på serveren, hvor danskerne ramte en mur runde efter runde hele vejen til halvlegens allersidste. En tredobbelt forbi Benjamin “brzer” Jensen og en dobbelt med Tobias "kraghen" Kragh Jensen satte et sekund på tavlen for danskerne inden halvlegen.

cptkurtka023 førte an for B8 på Nuke med 34 drab

Den ukrainske trup vandt anden pistolrunde med en triple by cptkurtka023 og dobbelt Denis "amster" Liashenko, som satte B8 på match point fra start, men BEGEJSTRET havde kamp i dem på trods af den ensidige margin og arbejdede på at skabe et comeback tilbage. Danskerne gav ikke slip og satte en mur op, som B8 løb ind i runde efter runde efter runde og gik glip af utrolige 13 matchpoint.

B8 nulstillet fra chokeren for at vinde to pistolrunder på den angribende side i overtiden, noget de ikke havde formået at gøre gennem hele den foregående halvleg, hvilket viste sig nok til at forsegle aftalen efter sideskift, da de lukkede kortet 19-16 på CT side.