FURIA rykker forbi Liquid for at gå op 3-0 i Pro League PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

FURIA rykker forbi Liquid for at gå op 3-0 i Pro League

Furia har hentet deres tredje sejr i gruppe D i ESL Pro League sæson 16, hvor de har besejret Flydende 2-1 efter, at holdene vandt hinandens kortvalg på ensidig måde, før det brasilianske hold løb af sted med Vertigo-afgørelsen.

Kaike “⁠KSCERATO⁠” Cerato fortsatte med at være et lysende fyrtårn for hans team, fantastisk riffelarbejde, der hjalp til med magten Furia til sejr. 3-0 rekorden er dog stadig ikke nok til at garantere dem en plads i slutspillet, men de vil have chancen for at vinde den på lørdag, når de tager kampen Cloud9 at 19:30 i en kamp mellem de to ubesejrede hold tilbage i gruppen.

Flydende bliver nødt til at gå tilbage til tegnebrættet efter at have lidt blowout-tab på Mirage og Vertigo, især nu, hvor de er længere fra at sikre sig en plads blandt de tre bedste hold i gruppen. En sejr over Evig ild morgendagen bliver afgørende i den forbindelse som Nick “⁠nitr0⁠” Kanel's side ville så have head-to-head sejre over alle tre hold under sig i stillingen, hvilket sikrede dem en playoff-plads.

KSCERATO har været på en ustoppelig tåre i EPL indtil videre

Ingen del af Flydende's Mirage-valg gik rigtigt for dem, et konstant skiftende og dominerende forsvar fra Furia resulterede i en fuldstændig skæv første halvleg til fordel for det brasilianske hold. Formidabelt riffelarbejde fra KSCERATO sørgede også for det, uden nogen fra Flydende i stand til virkelig at bestride ham i dueller for det meste af kortet.

Det var først i slutningen af ​​halvlegen Flydende kom sig lidt, og det lykkedes at sætte tre på brættet, men den sparsomme håndfuld runder bød på lidt komfort til sidst. Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis's bedste indsats for at trække tingene tilbage i anden halvleg tjente kun til at lukke kløften mellem de to hold noget, men fortsatte fremragende fra KSCERATO sikret, at sejren altid ville gå Furiapå sin måde, da de til sidst lukkede tingene ud, 16-10.

Det var det modsatte scenarie, der udspillede sig på Inferno, Flydende give Andrew "arT" Piovezan's mænd en smag af deres egen medicin med et formidabelt forsvar af deres eget. En 7-1 føring blev etableret af Flydende før Furia begyndte at slå nogle runder tilbage og fik fem ved pausen, men Keith "NAF" Markovic gjorde dem ingen tjenester i anden halvleg, da han tog fast kontrol over sagerne for hurtigt at hjælpe Flydende låste kortsejren, 16-7.

De uinspirerende ensidige scorelinjer blev ført igennem til det endelige kort i serien, og det var det igen Flydende som blev udsat for et voldsudbrud af hele Furia. En fuldstændig glansløs passiv CT-side fra Flydende og fremragende opkald fra Furia efterlod næsten ingen tvivl om, hvem der ville komme ud på toppen af ​​kortet, og i én omgang hvor det så ud Flydende kunne endelig bygge noget momentum, Rafael “safee” Costa lukke tingene ned for at holde tingene inde Furia's kontrol.

Når siderne skiftede, Furia spildte ingen tid på at krydse til sejren med en mere aggressiv holdning til forsvaret, hvilket gav resultater i spar ved at give Flydende ikke plads til at få bolden til at rulle på deres T-side. Det var en 16-4-sejr, der gik vejen for det brasilianske hold til at sikre dem seriens sejr, hvilket efterlod Flydende med en masse, som de bliver nødt til at se tilbage på og forbedre, hvis de håber at konkurrere med det brasilianske hold ved Americas RMR i oktober.