Grayhound, Rooster kvalificerer sig til ESL Pro League Sæson 17 Conference PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Grayhound, Rooster kvalificerer sig til ESL Pro League Season 17 Conference

Grayhound , Rooster har opnået en plads ved ESL Pro League Season 17 Conference efter at have garanteret top-to-placeringer i den 15. del af ESL Australia & NZ Championship.

De to hold har stadig en sidste matchup tilbage at spille i form af en bedst-af-fem-finale søndag kl. 07:00 , hvor vinderen tager den store præmie på ~$5,500 hjem.

INS' mænd gik ubesejrede for at gøre krav på en EPL S17 konferenceplads

Grayhound havde et relativt ligetil løb gennem den indenlandske konkurrence. Holdet omkring Joshua "INS" Potter, der for nylig vendte tilbage fra en 12-14. plads gennem Challengers Stage i IEM Rio Major, satte en fejlfri 3-0 rekord i gruppespillet for at slutte som topseedet.

Den australske kvintet fordoblede én gang i slutspillet, hvor de red gennem den øvre konsol med kommanderende sejre over Guds arbejde, Encore, og endelig TOPPUNKT at sikre sig en stor finaleoptræden og sikre sig en plads ved ESL Pro League Season 17 Conference.

INS ført med et godt eksempel gennem hele arrangementet og Grayhound kaptajnen går ind i den store finale kontra Rooster som turneringens bedst præsterende spiller, med en gennemsnitlig vurdering på 1.45 på tværs af de 13 hidtil spillet maps.

Alistair og co. afsluttede den sidste sæson af EPL Conference på en 9-12

Rooster også præsteret godt i hele gruppespillet. Det australske flertal havde en rekord på 3-1 ved slutningen af ​​tingene for at afslutte den første del af konkurrencen som den tredje seed.

Det gik hurtigt galt for Rooster når slutspillet kom i gang, da de blev sendt ned i den nederste konsol efter et mave-slidende tab til TOPPUNKT i anden runde.

Dette afskrækkede dog ikke holdet, og de tog det nederste løb i stiv arm og besejrede Encore, det næsthøjest rangerede hold i begivenheden, før det blev overstået hævn TOPPUNKT i konsolideringsfinalen for at slå deres billet ind til ESL Pro League sæson 17-optakten.

De resterende pladser på højkant til ESL Pro League Season 17 Conference, som byder på de store vindere af Outsiders, vil blive fyldt af vinderne af ESL Challenger League sæson 43 Nordamerika og Europa, samt sejrherrer fra andre nationale ligaer i hele Europa og Sydamerika.