HEET chok Astralis for at kaste gruppe C i opløsning PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

HEET chok Astralis for at kaste gruppe C i opløsning

HEET vandt sig selv en sejr på 2-1 Astralis at hente deres første sejr i ESL Pro League, hvor de overtog danskerne 16-12 på Dust 2, tabte Inferno 10-16, før de lukkede serien med 16-14 på Nuke.

Sejren holder i det mindste en vis chance for playoff-kvalifikation i live HEET, og det så ud til, at de endelig havde fundet sig til rette i LAN-miljøet på Malta, da deres ydeevne var meget forbedret over hele linjen. Astralis endnu en gang led et skuffende tab, hvilket efterlod dem med en hård kamp for at kvalificere sig til slutspillet, men Asger “Farlig” Jensen var igen i fin form.

afro var fremragende gennem hele serien

Aurélien "afro" Drapier identificerede et par nøgleårsager til hans holds sejr i interviewet efter kampen: "Jeg synes, de er virkelig nemme at læse, på T-siden spiller de altid i samme tempo."

Han fortsatte med at sige: "Jeg føler, at de kunne slå os, hvis de var lidt mere på rette med deres mål."

HEETs kortudvalg af Dust 2 startede serien, med Astralis starter på CT-siden. Første halvleg tilhørte stort set danskerne, med Farlig , Kristian “⁠k0nfig⁠” Wienecke står højt oftere end ikke. HEET havde brug for en pistolsejr og konvertering for to af deres rundesejre, en stor kobling fra Audiric "JACKZ" Jug tillod dem en række på tre i midten af ​​halvlegen, og de greb sidste runde for at gå ind i anden periode med et underskud på 6-9.

Læs mere

Ingen skæbner skal afgøres på dag 3 i vidåbne EPL-gruppe C

Tvangskøbskrige begyndte i begyndelsen af ​​anden halvleg, hvor spejdere og deagles lød på begge sider og store spil fra Afro , Benjamin "blameF" Bremer tænde serveren. Til sidst HEET kom ud på toppen, tog økonomisk kontrol og flyttede ind i et dobbelt-AWP-setup, der Astralis kæmpede for at bryde; Alexandre "bodyy" Pianaro og co. tog det momentum og løb med det hele vejen til en 16-12 map-sejr, deres første i denne Pro League-kampagne.

Astralis pick of Inferno begyndte med, at danskerne sammensatte en effektiv offensiv. De vandt pistolen og konverterede til at sætte sig selv i kontrol og en 6-2 føring, som HEET var ude af stand til at svare på den metodiske tilgang til at tage kortkontrol kombineret med sene eksekveringer.

En tilpasning fra franskmændene til mere aggressive opsætninger i bananer og lejligheder tillod dem at snuppe fem runder på hoppet, men en sen bedring fra Astralis bragte dem en snæver føring på 8-7 ved halvlegen.

Farlig fortsatte sin gode form i ESL Pro League, selv i nederlag

HEET mistede den anden pistol, hvilket tillod Astralis at komme til 12-7 og give sig selv et bjerg at bestige. Nøgle multikills fra Afro , kropslig fik franskmændene til 10 runder, men sjusket midtrundespil blev gentagne gange straffet som Astralis sikrede sig selvsikkert en 16-10 sejr for at sende serien til Nuke.

En pistolsejr og opfølgning fra Astralis at starte deres CT-side blev besvaret af et øvre rush med Tec-9s, og holdene byttede runder i en konkurrencedygtig start på halvlegen. Til sidst slog danskerne sig på deres forsvar og stabiliserede deres økonomi, med Farlig skinner på AWP, men ikke før HEET havde allerede sikret sig et solidt træk af runder; halvlegen endte 9-6 Astralis' gunst.

Astralis tog pistolen og brugte momentum til at køre stillingen op til 12-7, hvilket satte dem tilsyneladende på randen af ​​at stikke af med kortet, men Afro produceret noget spil af høj kvalitet for at trække sit hold tilbage i kamp. Astralis led af økonomiske problemer, fik sjældent fuld-køb, men kl. 12-13 fik de våben op og nogle nøglebrikker fra Farlig afsluttede deres modstanders række.

Det var ikke nok for danskerne som Afro fortsatte med at true dem med sin AWP og hjalp med at bringe sit hold til en 16-14-sejr til deres første seriesejr i sin sæson af ESL Pro League.