Heroisk træk forbi G2, gå videre til BLAST Fall Final semifinalen i PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Heroisk træk forbi G2, gå videre til BLAST Fall Final semifinale

Heroisk blev det tredje hold til at sikre sig en plads i semifinalerne i BLAST Premier Fall Final 2022 efter at have besejret G2 i kvartfinalen. Det Casper “⁠cadiaN⁠” MøllerDet ledede hold tog nemt Mirage (16-8) efter et vellykket CT-hold, før de led et overbevisende nederlag på Nuke (6-16). Serien blev afgjort på Vertigo (16-12) takket være Rasmus “sjuush” Beck's præstation.

Den danske trup tager imod Flydende i den første semifinale lørdag kl 15:30 . Heroisk besejrede nordamerikanerne i Legends Stage af IEM Rio Major tidligere i november og vil se efter at gentage deres præstation foran deres hjemmepublikum.

Heroic vil spille på Royal Arena efter at have besejret G2

G2 åbnede deres valg af Mirage med en pistolrundesejr, men en malplaceret Molotov under et B-skub vendte skuden, hvilket tillod Heroisk at konvertere deres tvangskøb. Det danske hold tog føringen og så sig aldrig tilbage, idet de lagde seks runder i træk for at lukke en fantastisk CT-halvleg 12-3 foran. Martin “stavn” Lund , Cadian toppede resultattavlen.

G2 fandt lidt mere succes efter pausen og hævdede fem defensive runder, men underskuddet var for stort til at overkomme. Heroisk tog komfortabelt serieføringen med en 16-8 sejr på T-siden. Rasmus “⁠HooXi⁠” Nielsen kunne ikke finde effekt på serveren og endte kortet med en rating på 0.24 og 33.3 ADR.

Det europæiske hold kom ind i Nuke i meget bedre form og tog den tidlige fordel på deres foretrukne CT-side. Nikola “⁠NiKo⁠” Grovsmed spillede en solid defensiv halvleg og noterede en 14-6 KD og en rating på 1.59, mens han fremdrev G2 til en halv sejr. Heroisk konverterede et force buy på tiende runde, så de kunne komme på fode igen og stjæle tre af de resterende seks runder for at redde en 5-10 score før pausen.

G2 førte deres form ind i anden halvleg og tabte kun én runde, mens de kørte til en 16-6 sejr for at udligne serien. Nemanja “⁠huNter-⁠” Grovsmed , Ilya “⁠m0NESY⁠” Osipov imponerede under deres korte offensive stint med henholdsvis 1.94 og 1.76 ratings.

G2 fortsatte med at dominere pistolrunder ved at tage åbningen på Vertigo, men deres succes var kortvarig. Heroisk reagerede hurtigt med deres egen sejr for midlertidigt at bryde CT-økonomien og hævde en 6-3-føring. sjuush sørgede for halvlegens højdepunkt med en 1v3-kobling mod B-stedet for at sikre sit holds sidste runde i 6-9 halvlegen.

Det europæiske hold sikrede sig deres 100% pistolrunde rekord i serien efter at have skiftet til T-siden og udvidede deres fordel til 11-6. G2's forseelse ramte straks en mur, når den Heroisk rifler kom ud og nåede kun at gøre krav på én runde før Cadian og selskab lukkede serien med en 16-12 resultatlinje.

Nederlaget betyder G2 er blevet elimineret fra det danske LAN og rejser hjem med kun en sejr over Flyde til deres navn. Deres sæson er dog ikke slut, da de vil konkurrere ved BLAST Premier World Final i december takket være deres placering på kredsløbsranglisten.