Væske overlever Movistar Riders forskrækkelse i EPL-åbner PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Væske overlever Movistar Riders forskrækkelse i EPL-åbner

Flydende har opnået sig selv en sejr i deres åbningskamp i ESL Pro League sæson 16, og skrabet en sejr sammen mod Movistar Riders i en serie, der endte meget tættere på end forventet. Et comeback var påkrævet fra Flydende at tage deres valg af Mirage, som de sikrede 16-13, men en 16-14 sejr fra Movistar Riders på Inferno endte med at tvinge et tredje kort, som Flydende overtog snævert stregen, 16-13.

Den nordamerikanske side måtte kæmpe med en rødglødende præstation ud af portene fra Anthony “Martinez” Martinez på Mirage, der imponerede i sin første opvisning mod modstandere i toplaget under Riders-banneret. Alligevel var det spanske hold ude af stand til at træde op sammen med deres nykommer og indrømmede i sidste ende en massiv føring på Mirage, men formåede at komme sig ved at vinde en sejr på Inferno, før de vaklede mod en blæsende præstation fra Elige på Vertigo.

Flydende vil være glade for at komme afsted med en sejr i deres åbningsserie, selvom den snævre måde, hvorpå de hævdede sejren, vil være noget at se tilbage på, når de gennemgår båndene som forberedelse til deres kamp mod Onde genier på torsdag. Movistar Riders, i mellemtiden, vil håbe på at have en lidt bedre præstation imod Furia, en serie, som de virkelig bliver nødt til at vinde, hvis de vil have en chance for at komme i slutspillet.

EliGE og YEKINDAR fandt nøglepåvirkning gennem hele serien for Liquid

Flydende's udvalg af Mirage markerede, hvor slaget begyndte, og en T-side begyndte at komme tilbage for at hjemsøge dem tidligt. En stærk defensiv linje fra Movistar Riders drevet af en forfrisket skærm fra Martinez hjalp spanierne med at etablere en fast 7-1 føring, en håndfuld tabte runder fra Flydende opstår på tragisk vis, da de lader nogle få fordele glide væk. Multi-kill runder fra YEKINDAR , Elige forhindrede en fuldstændig udblæsning, men Martinez forblev en torn i Flydende's side gennem hele halvlegen og var nøglen til at sikre sit hold en føring på 10-5 ved pausen.

Movistar Riders yderligere udvidede deres føring til 13-5 efter sideskiftet, et tvangskøb fra Flydende i anden runde vendte næsten tidevandet kun for spanierne at tage sejren snævert. Da først rifler var i hånden, skiftede momentumet fuldstændig ind Flydende's gunst, dominans fra rifling duo af YEKINDAR , Elige at forhindre den spanske inkvisition på bombepladser runde efter runde. Især letteren havde en stjernepræstation og var drivkraften i en elleve runders amok til Flydende da de snuppede sejren fra Riders, og endte kortet med en 32-20 KD og 1.65 rating.

Inferno havde en meget mere frem og tilbage første halvleg, hvor ingen af ​​holdene var i stand til at holde på føringen for længe. Runder blev handlet frem og tilbage som Flydende præsenterede ikke et særlig overbevisende forsvar, idet han kun mønstrede otte runder ved pausen efter nogle stærke opfordringer fra Movistar Riders. Martinez's stærke form fortsatte på kortet, men denne gang fik han følgeskab Alexander "alex" Masanet, der især fandt gennemslagskraft i anden halvleg. Der var et kort øjeblik, hvor det så ud til Flydende ville igen sejre i de senere øjeblikke af kortet efter Elige revet et setup i lejligheder ned i en nøglerunde, men Movistar Riders låste deres forsvar og nåede lige knap en 16-14-sejr for at tvinge en Vertigo-afgørelse.

Flydende kom tønder ind i det endelige kort i serien og kørte op til en 7-1-føring på CT-siden efter en håndfuld slagkraftige runder fra Josh "oSe" Ohm. Det var en 2vs3 gentagelse Flydende gik til og i sidste ende mislykkedes på det vendte tidevandet, runden knuser Flydende's økonomi og hjælpe Movistar Riders kom tilbage på kortet og vinde de resterende syv runder af halvlegen for at få en føring. Når siderne byttes om, Flydende fik igen kontrol, selvom de droppede to runder til øko og lave køb for at holde resultatlinjen tæt.

Disse runder kom tilbage for at hjemsøge dem som Movistar Riders begyndte at samle sig tilbage, og et kort øjeblik så det ud til, at spanierne ville formå at stjæle sejren; imidlertid, Elige steg op med en massiv quad kill-runde for at vende tidevandet, og YEKINDAR fulgte tingene op med dobbelte og tredobbelte kill-runder for at hjælpe Flydende lige knap skrabe en sejr sammen, 16-13.