Flydende nedtagning fnatic for at sikre kvartfinaleoptræden i Malta PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Flydende nedtagning fnatic for at sikre kvartfinaleoptræden på Malta

Flydende optjente en plads i kvartfinalen i ESL Pro League sæson 16 efter deres 2-1 sejr over fnatic i første runde af slutspillet. Jonathan “⁠EliGE⁠” Jablonowski drev nordamerikanerne til at vinde på Inferno (16-13) mens Mareks "YEKINDAR" Gaļinskis overtog serveren på Ancient (16-10)

I mellemtiden fnatic forlade EPL på en 9-12. plads for tredje udgave af turneringen i træk, efter at have ikke nået en top-otte-placering siden marts 2020, da de vandt EPL sæson 10 Europa online.

YEKINDAR var stjernen i showet på Ancient med en rating på 1.59

Handlingen mellem fnatic , Flydende kom i gang med nordamerikanernes valg af Inferno. Det europæiske mix satte gang i CT-siden med en vellykket pistolrunde, men deres streak varede ikke længe. Det angribende hold udnyttede et ustabilt defensivt set-up på A-pladsen til at sikre en 7-3 føring, høflighed af YEKINDAR , Nick “⁠nitr0⁠” Kanel vinde flere åbningsdueller. Freddy “KRIMZ⁠” Johansson var sublim for fnatic, og hans præstation var afgørende i missionen for at redde en 7-8 halvleg.

mezii's mænd var mere komfortable efter at have skiftet side til offensiven, og det var da Fredrik “⁠roeJ” Jørgensen kom til live. fnatic hævdede en føring på 13-12, før et fuldstændigt sammenbrud i kommunikationen i 26. runde tillod Elige at tage fire T'er ned med MP9, vende udviklingen til fordel for Flydende. Den nordamerikanske trup kantede kortet med 16-13 efter en fire-runders streak.

fnatic kom til deres valg Overpass søger at blive i serien, og en 1v3 kobling fra KRIMZ i anden runde gjorde det muligt for europæerne at tage den tidlige føring. YEKINDAR var igen fantastisk, hvor den 22-årige registrerede en sidevurdering på 1.35 CT at beholde Flydende i kampen. To tvangskøbssejre gav det nordamerikanske hold chancen for at sikre sig en 7-8-score i anden halvleg.

Flydende endnu en gang undlod at bygge videre på deres pistolrundesejr, og fnatic ikke spildte deres mulighed. Det europæiske mix faldt kun én runde, før serien blev udlignet med en 16-9-sejr på Overpass. Nico “⁠nicoodoz⁠” Tamjidi's 3k hold på B-stedet var højdepunktet på kortet og spillet, der bragte momentum tilbage til fordel for fnatic.

Serien blev besluttet på Ancient, og det blev den fnatic at slå først på CT-siden efter at have taget åbningspistolrunden. roeJ var solid gennem hele halvlegen, da han akkumulerede en rating på 1.48 for at styrke sit hold til en tidlig 6-3-føring. EN YEKINDAR 1v2 kobling på B-stedet satte en stopper for europæernes streak og fik Flydende tilbage i kampen, hvilket førte til endnu en 8-7 halvleg til fordel for forsvaret.

Det nordamerikanske hold satte ikke farten ned efter at have skiftet side og faldt kun to runder i en dominerende defensiv visning, som endte kampen med en 16-9-resultatlinje.

Det betyder sejren Flydende vil møde MOUZ torsdag kl 15:30 at kæmpe om en plads i semifinalen i det maltesiske LAN.