Sangal kvalificerer sig til BLAST Showdown som fnatic glip af PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

Sangal kvalificerer sig til BLAST Showdown som fnatic miss out

sangal vandt GAM3RS_X EU Champions efterår 2022 for at kvalificere sig til BLAST Premier Fall Showdown, hvilket efterlod resten af ​​den europæiske konkurrence bag sig ved onlinebegivenheden. Robin "ScrunK" Röpkes hold gik ubesejret i gruppespillet, før de slog ned fnatic , LDLC i back-to-back playoff-kampe.

fnatic kom ind i turneringen som det højest rangerede hold, men viste svaghedstegn i gruppespillet med et nederlag i hænderne på LDLC. Trods tabet nåede holdet i sort-orange knockout-fasen efter nederlag PAGT, men blev elimineret i semifinalen af sangal 1-2.

ScrunK og virksomheden kvalificerede sig til Fall Showdown over fnatic og LDLC

Den anden semifinale blev afgjort mellem kl LDLC og polakkerne af PGE Turow. Arthur "Snobling" Benard, en af ​​de stærkeste kunstnere ved hele begivenheden, registrerede en 1.45-rating i serien for at bringe franskmændene til den store finale. Den sidste kamp var hård for Filip "Graviti" brankovic's mænd, da de kun akkumulerede 12 runder i alt i løbet af sangal's store finalesweep.

Læs mere

West Europe BLAST Showdown-kvalifikationskamp annonceret

sangal vil slutte sig til folk som Astralis, Vitalityog BIG ved efterårsopgøret, hvor 16 hold vil konkurrere i en notorisk hensynsløs turnering om kun to pladser ved efterårsfinalerne mellem den 19.-23. oktober.

Der er fem pladser ved Showdown, der kan opnås gennem kvalifikation fra regionale turneringer. To begivenheder vil finde sted i Europa, mens Nordamerika, Sydamerika og Oceanien vil være vært for en hver. Yderligere to hold vil deltage i Showdown gennem en direkte invitation fra de danske arrangører.

De 16 hold ved Showdown vil blive opdelt i to regioner, hvor hver parentes giver en kvalificerende plads til efterårsfinalerne.