woxic stjerner, da Eternal Fire besejrer Liquid PlatoBlockchain Data Intelligence. Lodret søgning. Ai.

woxic stjerner, da Eternal Fire besejrer Liquid

Evig ild har besejret Flydende i en serie med to kort, der vandt Vertigo (16-13) og Inferno (16-11). gratis "woxic" eker var dominerende i kampen og samlede 34 drab på Vertigo og 31 på Inferno, med en gennemsnitlig vurdering på 1.78.

Evig ild holde deres ESL Pro League playoff-drøm i live ved at få en 2-0-sejr, med en kamp imod Movistar Riders venter på dem på den sidste spilledag.

I den anden ende, Flydende har spildt en tidlig chance for at garantere en plads blandt de tre bedste, men er stadig med i kampen om at kvalificere sig til slutspillet. Nordamerikanerne vil næste gang tage kampen op Cloud9 søndag i håb om at vinde en tredje sejr for at holde sig i slutspillet.

woxic viste dominerende form i serien

Efter gårsdagens kampe på kortet, Flydende besluttede nysgerrigt at starte på Terrorist-siden af Evig ild's Vertigo-valg. Jonathan “⁠EliGE⁠” Jablonowski leveret Flydende pistolrunden med en quad-kill, men Evig ild reagerede straks med en egen runde. Det tyrkiske mandskab tog en 5-2 føring, med woxic havde en fantastisk start på spillet med flere multi-kills, men føringen holdt ikke længe. Flydende udlignede hurtigt og så ud til at de var ved at vinde halvlegen, men Evig ild svarede med en afgørende runde, hvor de var bevæbnet med blot pistoler for at kante halvlegen 8-7.

Anden halvleg var en mere og mere skrap affære, hvor begge hold kæmpede for at tage spillet i deres hænder, tab mod pistoler og individuelle miss-plays, historien om halvlegen. Holdene byttede runder i det første par, før Josh "oSe" Ohm's mistede skud til 10-10 omkostninger Flydende. Deres økonomi var ødelagt, og de faldt 10-13, hvorefter holdene byttede runder. woxic , Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeş udgjorde det afgørende øjeblik på kortet, da deres to helte AK-47'ere leverede to entry-kills for at bringe den tyrkiske side op til kortets point og krøbling Flydende's økonomi, og lukker til sidst kortet 16.-13.

Flydende fik en varm start på Inferno og negerede Evig ilds pistolrundesejr med en række på syv runder. Med resultatlinjen ser dyster ud for tyrkerne, XANTARES leverede et triple-kill, der fuldstændig vendte spillets momentum. Evig ild kom tilbage for at vinde halvlegen 8-7, med woxic med 21 drab i pausen, inklusive en fantastisk 1vs2-kobling.

Anden halvleg begyndte med Evig ild kom ud på toppen af ​​tvangskøbskrigene, da de kørte til en 13-9 føring på ingen tid. Et pistolrush på A-stedet brød Flydende økonomi, hvilket førte til, at de kun opnåede to runder på deres CT-side, og derfra endnu en utrolig præstation af woxic viste sig for meget at håndtere Flydende da de tabte kortet 11-16.