2021 Dakar-ralli – InstaForex Loprais Team sijoittui 5. sijalle PlatoBlockchain Data Intelligencessä. Pystysuuntainen haku. Ai.

2021 Dakar Rally - InstaForex Loprais Team vie 5. sija

InstaForex Loprais -tiimi on osoittanut kaikille kuinka rohkea ja rohkea se voi olla! Lisäksi on jälleen kerran osoitettu, että paitsi KAMAZ, IVECO ja MAN voivat olla valtavia kilpailijoita.

Omalla radallaan joukkue kilpaili loistavasti näiden terästitaanien kanssa autiomaassa. Kuvittele vain: 7646 km hiekalla, kivillä, lialla ja asfaltilla, 310 rataa alussa, 104 rataa, jotka lähtivät kilpailusta, 13 päivää taistelua, 12 päivää maratonia ja 60 vaihdettua rengasta.

Tätä InstaForex Loprais -tiimi oli kohdannut maratonin aikana! Silti se oli sen arvoista! Joukkue sai 5. sijan.

InstaForex

Tämä on erinomainen tulos kumppanuus. Vuonna 2011 InstaForexista tuli Ales Lopraisin tiimin nimisponsori. Suurten tehdasraiteiden kanssa ei ole helppo kilpailla, mutta Praga V4S DKR -kuorma-auto, joka tunnetaan myös nimellä Lady, pystyy siihen.

Vuoden 2021 Dakar-ralli alkoi prologilla Jeddahissa, jonka reitti oli 11 km. InstaForex Loprais -tiimi sijoittui kuudenneksi. Hyvä alku toi Praga V6S DKR: n kuorma-autoluokan 4. sijalle.

Joka päivä joukkueen täytyi menettää arvokasta aikaa dyynien, lävistettyjen renkaiden, laakereiden ja jarrujen vikojen takia.

Vaikka InstaForex Loprais -tiimi oli edelleen lähellä jalustaa, miehistö menetti muutamina päivinä liikaa aikaa teknisten vikojen takia.

InstaForex

Viides vaihe oli verotetuin vuonna Dakar-rallissa Aleš Loprais, Khalid Alkendi ja Petr Pokora. Heillä oli ensimmäinen osa draamaa ennen kuin he edes aloittivat.

Monet miehistöt olivat juuttuneet lähtöön navigointivirheiden vuoksi. InstaForex Loprais -tiimi ei ollut poikkeus. Tässä vaiheessa joukkue hävisi johtajalle 21 minuuttia ja pudotti sijoituksen 15. sijalle.

Erinomainen tiimityö auttoi kuitenkin palauttamaan aseman. Puna-valkoisen Praga V4S DKR -tahdin ajoissa saavuttaminen oli uskomatonta.

Tapa, jolla raita juoksi läpi vaiheen vaikeimmat osat, vaikutti myös kokeneisiin kilpailun osallistujiin.

InstaForex

Maratonin viimeinen vaihe oli myös rikas dramaattisissa tapahtumissa. Oikeanpuoleinen rengas ei selviytynyt työntöstä.

Se hajosi sisäpuolelta. Korjattuaan sen InstaForex Loprais Team sijoittui vaiheeseen kahdeksan minuuttia voittajan jälkeen.

InstaForex

Kilpailun tulosten mukaan KAMAZ-mestaritiimin kolme miehistöä voitti kaikki kolme palkintokoroketta. InstaForex Loprais -tiimi otti 5. sija vuonna vuoden 2021 Dakar-rallissa.

Vain kaksi tuntia erotti Alešin mestaruudesta. InstaForex Loprais -tiimi ei kuitenkaan aio antaa periksi! Edessä on vielä monia voittoja!

Jos olet täynnä kilpailuhenkistä ja päättänyt voittaa hinnalla millä hyvänsä, tervetuloa InstaForexille! Yritämme varmasti ylittää esteet yhdessä antamatta epäilysten estää menestystä.

Olemme vahvempia yhdessä! Uskomme voittomme!