Borussia Dortmund varmistaa paikkansa Mestarien liigassa! PlatoBlockchain Data Intelligence. Pystysuuntainen haku. Ai.

Borussia Dortmund varmistaa paikkansa Mestarien liigassa!

Olemme juuri juhlineet Borussia Dortmundin voittoa Bundesligan finaalissa. Tuolloin jalkapallojoukkue mursi Leipzigin ja nosti viidennen Saksan Cup.

Katsoimme peliä hengähdystaukolla ja olimme todennäköisesti jopa onnellisempia kuin pelaajat itse. Tämän seurauksena Borussia Dortmund nousi vahvimpien jalkapallojoukkueiden neljän parhaan joukkoon ja varmisti paikkansa Mestarien liigassa 33 voittokierroksen jälkeen.

Ildar Sharipov, InstaForexin perustaja ja presidentti, sanoi: - Tällä hetkellä InstaForex ei ole vain välittäjä vaan pikemminkin IT-yritys, joka investoi voimakkaasti tekniikkaan ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen säännöllisesti uusia innovatiivisia tuotteita. Tiedetään hyvin, että tietotekniikalla on erittäin merkittävä rooli myös jalkapallossa, joten etsimme paitsi johtavaa joukkuetta myös jalkapallon tekniikan harrastajia, jotka sopivat täydellisesti liiketoimintafilosofiamme. Näistä syistä oli luonnollinen valinta liittyä sellaisen joukkueen joukkoon kuin Borussia Dortmund. Odotamme innolla yhteistyötä klubin kanssa tuotemerkkien kehittämiseksi edelleen Aasian ja IVY-maiden markkinoilla ”.

Kolme päivää Bundesligan finaalin jälkeen pidetyn 33. kierroksen vierasottelussa Borussia Dortmund voitti Mainzissa 3: 1. Se oli joukkueen 19. voitto tällä kaudella.

Mustat ja keltaiset hämmästyttivät kaikkia upealla tiimityössään ja loistavalla tekniikallaan. Ottelun aikana Borussia Dortmund teki 681 syöttöä, ampui maaliin 13 kertaa ja teki 4 maalia.

Itse asiassa Borussia Dortmundin pallonhallinnan prosenttiosuus oli kaksi kertaa niin suuri kuin vastustajan.

Instaforex

Ensimmäisten 45 minuutin aikana joukkue teki kaksi maalia. 23. minuutilla puolustaja Rafael Guerreiro avasi maalin Borussia Dortmund -joukkueelle.

Keskikenttäpelaaja Marco Reus jatkoi voittoputkea 43. minuutilla. Näytti siltä, ​​että ottelun lopputulos oli ennalta määrätty, mutta Mainzilla ei ollut aikomusta antaa periksi niin helposti.

Ottelun toisella puoliskolla Borussia Dortmund puolusti voimakkaasti. 80. minuutilla Julian Brandt teki 3. maalin. Mainz avasi tuloksen viime hetken rangaistuksen ansiosta, mutta se ei voinut heittää varjoa mustien ja keltaisten voittoon.

InstaForex onnittelee joukkuetta ansaitusta voitosta ja toivoo mestareille vielä loistavampia voittoja! Kesäkuussa seuraamme Mestarien liigassa pelaavaa jalkapalloseuraa.

Borussia Dortmund osallistuu turnaukseen viidennen kerran peräkkäin. Olemme varmoja, että joukkue juhlii vielä merkittävämpiä saavutuksia ja toivoo unohtumattomia urheilutapahtumia tulevaisuudessa.

Kaikki tapahtuu syystä. Siitä lähtien kun InstaForexista tuli sponsori Borussia Dortmundin joukkue ei ole unohtanut yhtään turnausta ja on nostanut Saksan Cupin vuosi toisensa jälkeen.

Entinen kumppanimme, Liverpool, voitti UEFA: n Mestarien liigan cupin 4 vuoden sponsorisopimuksen jälkeen yhtiömme kanssa. Erityisesti Magnus Carlsen on ollut FIDE-maailmanluokan kärjessä yhteistyömme alusta vuonna 2014.

Tietoja InstaForexista

Tällä hetkellä InstaForex on yksi johtavista välittäjistä Forex-markkinoilla. Yhtiön asiakkaiden määrä ylittää 7,000,000 XNUMX XNUMX ihmistä ympäri maailmaa, ja InstaForexin kaupankäynnin määrä kasvaa päivittäin.

Tässä suhteessa InstaForex huolehtii paljon keskeytymättömän ja säännöllisen kaupankäynnin palvelimien tarjoamisesta, mikä mahdollistaa asiakastilausten virtauksen jakamisen lukuisille palvelimille, välitystietokeskukset mukaan lukien.

Välittäjän historia urheiluprofiileista ympäri maailmaa on sisältänyt Premier League -joukkueen Liverpool FC ja Formulas-joukkueen Dragon Racing.

Palkittu yritys joka vuosi lanseerauksen jälkeen, InstaForex on voittanut luokissa kuten Aasian paras välittäjä, Itä-Euroopan paras välittäjä, Paras Forex-jälleenmyyjä, IVY-maiden paras välittäjä ja monet muut.