Cloud9 2-0 Eternal Fire Overpassin paluun jälkeen PlatoBlockchain Data Intelligence. Pystysuuntainen haku. Ai.

Cloud9 2-0 Eternal Fire Overpassin paluun jälkeen

Cloud9 varmisti toisen ESL Pro League -voittonsa kaatumisen jälkeen Ikuinen tuli 2-0. Vladislav "⁠Nafany⁠" Gorshkov ja yhtiö ylitti turkkilaisen puolen voittaen Dust2:n 16-12 ja voitti paluuvoiton Overpassilla 16-11.

Lahti "HObitti" Khasenov ja Dmitry "⁠Sh1ro⁠" Sokolov olivat Cloud9n vaikuttavimmat pelaajat, kazakstanilainen, joka laski Dust1.34:ssa arvosanan 2, ja venäläinen tarkka-ampuja, joka antoi Overpassille 1.79. Ismailcan ”⁠XANTARES⁠” Dörtkardeş loisti kirkkaasti Ikuinen tuli molemmilla kartoilla ja sijoittui sarjan korkeimpaan arvosanaan 1.70, vaikka hänen ponnistelunsa eivät riittäneet antamaan joukkueelle voittoa.

sh1ro oli ylipassilla varteenotettava voima

Cloud9 tuli ulos porteista heiluen Dust2 as:lla HObitti ja sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov nousi tulostaulukon kärkeen aikaisin ja vei joukkueensa 6-2-johtoon. Sen jälkeen tahti muuttui Ikuinen tuli löysivät uransa ja alkoivat voittaa venäläiset vastustajat joka kulmassa ja päätyivät lopulta puoliajalla 9-6 johtoon. XANTARES ja ilmaiseksi "Oxwoxic⁠" eker heräsi henkiin puoliajan loppupuolella, kun pari sai arvosanat 1.79 ja 1.33.

Pöydät kääntyivät täysin toisella jaksolla as Ikuinen tuli eivät pystyneet rakentamaan ensimmäisen puoliskon menestystä ja keräsivät vain kolme kierrosta lisää jäljellä olevalla kartalla. Cloud9CT-puolen taidot antoivat heille mahdollisuuden päättää Dust2 tyylikkäästi ja viedä 16-12 voiton. HObitti25 tappoa ja arvosana 1.34.

Ikuinen tuli veti ensimmäisen veren Overpassille neljän tappon ansiosta Ahmet "⁠Paz⁠" Karahoca ja hallitsi ensimmäisen puoliajan enemmistöä, mikä johti 11-4-johtoon vaihdossa. XANTARES oli omassa sarjassaan, kun turkkilainen kivääri keräsi tärkeitä avausfragmentteja ja kirjasi huikeat 23-7 KD 172.9 ADR:llä.

Tuijottaa seitsemän kierroksen alijäämää, Cloud9 tarjosi täydellisen CT-sivusuorituksen ja voitti lopulta Overpassin paluuvoiton 16-11. Ikuinen tulidynaaminen pelityyli ja tarkkuus eivät hävinneet toisella puoliskolla, sillä jopa korkealentoinen XANTARES onnistui poimimaan vain seitsemän fragia viimeisten 12 kierroksen aikana. sh1ro nousi valtavasti joukkueelleen ja päätyi palvelinkorkeaan 31 tappoon ja 1.79 arvosanaan.

Ikuinen tuli oli etuajassa molemmilla kartoilla, mutta ei pystynyt pitämään johtoaan, koska Turkin superjoukkue on edelleen voittamaton D-ryhmässä. Heillä on mahdollisuus varmistaa ensimmäinen EPL-voittonsa kamppailevaa vastaan Paha nerot puolella seuraavassa ottelussaan, joka alkaa perjantaina klo 16:00 .