ENCE voitti CCT North Europe Series 2:n HAVU PlatoBlockchain Data Intelligencesta. Pystysuuntainen haku. Ai.

ENCE voitti CCT North Europe Series 2:n HAVU:sta

ENCE ovat voittaneet CCT North Europe Series 2:n, voittaen 22,000 150 dollarin pääpalkinnon sekä 2 pistettä Champion of Champions Tourin alueellisen ranking-taulukon 0-XNUMX voiton jälkeen. Havu.

Lue lisää

Champion of Champions -kierros julkistettiin 3.4 miljoonan dollarin palkintosummalla vuosina 2022-2024

Marco "⁠Snappi⁠" Pfeiffer ja yhtiöllä ei ollut helppoa finaalissa, sillä sen piti toipua merkittävistä tappioista sekä Ancientissa että Dust2:ssa voittaakseen Suomen joukkueen. Se kesti ylitöitä ensimmäisellä kartalla ja kaikki kolmekymmentä kierrosta toisella ENCE voittaa voittonsa ja suorittaa 16 joukkueen sarjavaiheen.

Maden päätti sarjan arvosanalla 1.29

Mahdollisuus houkuttelevaan finaaliin välillä ENCE ja Astralis nappasi pois turnauksen alussa, kun Tanskan joukkue putosi LAKKA puolivälierissä, jättäen tittelin ENCEon ottamista varten.

Kansainvälisen kokoonpanon alkuottelut menivät suurelta osin odotetusti, 2-0 voitto AGO johtaa sarjan 2-1 voittoon päätepiste. GamerLegion testattu ENCE's limits avauskartan voitolla sarjassa ja työntämällä ne XNUMX kierrokseen toisella, mutta Snappi ja yhtiö voitti lopulta perustaakseen grand finaalin vastaan Havu.

Viimeinen taistelu alkoi Ancientista, missä Havu nousi 5-0-johtoon aiemmin ENCE pääsi laudalle. kaivos johti tietä T-puolella antaakseen joukkueelleen taistelumahdollisuuden, lyömällä kuusi kierrosta puoliajalla, mutta Havu sai toisen myydyn lähdön sivunvaihdon jälkeen johtoon 12-6 ja pian sen jälkeen 14-9. ENCE pysyi staattisena puolustuksesta, mutta kielsi Havu mahdollisuus sulkea kartta säätelyssä ja pakottaa ylitöitä ennen kuin he vaativat voittoa itselleen.

Havu nousi heti takaisin kuljettajan paikalle Dust2-valinnassaan ja pääsi 10-1-lähtöön T-puolella. ENCE vihdoin löysi jalansijan ja onnistui pysäyttämään hyökkäyksen Suomen puolelta. Voitti 14 seuraavista 17 kierroksesta ja nousi johtoon 15-13 ennen kuin kiisti. Havu viimeisen sekunnin paluu, sulkemalla kartan kierroksella 30.