FaZe end Movistar Ridersin unelmajuoksu; järjesti finaalin NAVI PlatoBlockchain Data Intelligenceä vastaan. Pystysuuntainen haku. Ai.

FaZe end Movistar Ridersin unelmajuoksu; finaalissa NAVI:ta vastaan

häiritä ovat päässeet IEM Kölnin finaaliin lopettamisen jälkeen Movistar Riders"Cinderella juoksu, kohonnut muoto espanjalaisilta, jotka näkivät heidän voittaneen ESL Challenger Valencian ennen kuin he tulivat Kölnin aseiden kimppuun ja lyömään. MIBR, G2, Elinvoimaisuusja Neste matkalla 3-4 sijalle. Ratsastajat voivat palata tappiosta kotiin pää pystyssä osoittaen vaikuttavaa kykyään kilpailla huipputasolla, kun he päättävät kauden ensimmäisen puoliskon.

häiritäSillä välin ovat jatkaneet hallitsevaa juoksuaan Saksan turnauksen läpi voittaen Ancientin sen jälkeen, kun loistava 1vs3-kytkin sulki Ridersin paluuyrityksen ennen kuin he pääsivät Nuken läpi sarjaan. Voittonsa myötä karriganjoukot ovat asettaneet unelmafinaalin ennen turnaustaukoa ja ottaneet vastaan Natus Vincere Paras viidestä -kilpailussa määrittääkseen, kuka lähtee kauden väliin pitäen kruunun maailman parhaana joukkueena.

Lisäkirkkautta on myös verkossa nimellä häiritä voi tulla ensimmäinen joukkue, joka voitti kaikki kolme IEM Katowice, Major, ja IEM Köln samana vuonna, mutta Aleksandr "⁠S1mple⁠" Kostyljev ja yhtiö voisi hyvinkin olla pilaamassa näitä toiveita, kun he voittivat Euroopan joukkueen viimeisessä tapaamisessaan BLAST Premier Spring Finalissa. Selvitämme, voivatko he tehdä niin uudelleen klo 16:00 sunnuntaina, kun joukkueet käyvät vastakkain loppuunmyydyn yleisön edessä LANXESS Arenalla.

FaZe ja NAVI kohtaavat kauden unelmapäätöksessä

Pelin alkaessa päivän toisessa semifinaalissa espanjalaiset aloittivat valinnan Ancientista, mutta sinun olisi ollut vaikea arvata yhtä paljon, sillä pahamaineisen CT-puolisen kartan hyökkäävä aloitus teki. Alexander “⁠Alex” Masanetjoukkueen puolella ei ollut suosiota ensimmäisellä puoliajalla. Pistoskierrosvoitto tuplatapojen ansiosta karrigan ja Helvijs ”⁠Broky⁠” Saukants antoi häiritä varhainen reuna, myöhempi muunnos vastaan Movistar Riders' eco lisää yhden kierroksen lukemiin 2-0-alkuksi.

Pari kaksinkertaista tappoa David “1davXNUMXg⁠” Granado Bermudo auttoi hänen puoleensa vastaamaan takaisin, kun he voittivat kolme peräkkäistä ottamaan lyhyen johtoaseman, mutta ei kestänyt kauan ennen kuin häiritä otti lujan hallinnan, josta tuli hallitseva ensimmäinen puolisko. Siitä lähtien T-puolella oli vain kolme kierrosta Movistar Riders onnistuivat saamaan enemmän kuin kaksi tappoa, joista he olivat 5vs2-tilanteessa ja putosivat kaksinkertaiseen AWP:hen. broky ja punarinta "⁠Ropz⁠" kool, ja toinen, jossa he tekivät kaksi avaustapaa pistooleilla ennen kuin menettivät toisen 5vs3-edun eurooppalaiselle kombinaatille.

Vasta puoliajan lopussa yksi noista kierroksista lopulta muutettiin antamaan Ratsastajille heidän neljäs, mikä päättyi puolikkaalle, joka oli erityisen surkea. Alvaro “PSunPayus⁠” Garcia, jonka nimessä oli vain yksi tappo. Vaihto puolustukseen espanjalaisille vain nosti painetta as häiritä voitti nopeasti toisen pistoolikierroksen ja nousi 14-4-johtoon, mutta alexn puoli näytti selviävän siitä hyvin, kiitos osittain inspiroidun esityksen dav1g.

Seurasi seitsemän kierrosta putkeen Movistar Riders, ja paluu alkoi näyttää selkeältä mahdolliselta ennenkin häiritä pääsi lopulta ottelupisteeseen. Näytti siltä, ​​että Rides pystyi jatkamaan ponnisteluaan, vaikka he voittivat seuraavan kierroksen, mutta se oli upea Russel ”⁠Twistzz⁠” Van Dulken joka pysäytti sen ja varmisti loistavan 1vs3-kytkimen viemään kartan linjan yli.

Nuke oli kuitenkin vähemmän intensiivinen tapaus Movistar Riders onnistui käymään kunnollisen taistelun varhain. Kartan 4-1-johto johti vahvaan T-puolen yrittämiseen häiritä, kaksikko Havard “⁠Rain⁠” Nygaard ja ropz Yhdistämällä voitti seitsemän seuraavista yhdeksästä kierroksesta ja jää lopulta vain yhdellä kierroksella taukoon mennessä. Sen jälkeen kun puolet vaihtuivat, se oli täysin ylivoimainen häiritä, lähes täydellinen lukitus CT-puolella, kun näki heidän pudottavan vain yhden kierroksen matkalla maaliin 16-9.