fnatic paras Astralis Espoossa, etenee ensimmäiseen LAN-finaaliin kolmeen vuoteen PlatoBlockchain Data Intelligence. Pystysuuntainen haku. Ai.

fnatic best Astralis Espoossa, etenee ensimmäiseen LAN-finaaliin kolmeen vuoteen

Fnatic ovat lukittuneet paikalle Elisa Masters Espoon finaalissa ohimennen jälkeen Astralis 2-0. Eurooppalainen kokoonpano hallitsi suurimman osan sarjasta, ja aloitti vahvasti 16-9-voitolla Miragesta, ennen kuin laittoi pelin nukkumaan kaapattuaan Overpass-voiton 19-16.

Fnatic nyt etenevät Suomen kilpailun suureen finaaliin, heidän ensimmäinen esiintymisensä LAN-tapahtuman viimeisessä esteessä sen jälkeen, kun he juoksivat ESL Pro Leaguen kauden 10 finaaliin vuonna 2019. Kansainvälinen lista kohtaa BIG mahdollisuudesta viedä kotiin 100,000 2023 dollarin käteispalkinto ja paikka IEM Katowice XNUMX Play-In -turnaukseen. Molemmat joukkueet pääsivät viimeksi IEM Rio Major Legends Stage -peliin, jossa Fnatic voitti niukasti 2-0 varmistaakseen halutun esiintymisen Jeunesse Arenalla.

William "⁠Mezii⁠" merimies oli avainasemassa hänen puolelleen suuren loppusijoituksen varmistamisessa. Pelin sisäinen johtaja, joka oli yksi huonoimmin suoriutuneista pelaajista koko tapahtumassa tähän asti, laittoi joukkueen selkänsä, kun sillä oli merkitystä, johtaen tietä arvosanalla 1.32 ja 88 ADR:llä.

Astralis, toisaalta suuntaa kotiin sijalla 3-4. Tanskalaisjoukkue saavutti ristiriitaisia ​​tuloksia vuoden viimeisessä turnauksessaan ja voitti altavastaajan puolivälieräottelussa. ENCE, jotka olivat turnausta edeltävä suosikki, mutta kärsivät myös yksipuolisia tappioita 500 ja Fnatic aiemmin ryhmävaiheessa. Tanskalaiset olisivat varmasti yrittäneet pitää asiat lähellä, ellei sitä olisi ollut blameF, jonka iskunkestävät kytkimet ja valtava murtumisteho mahdollistivat Astralis työntää Fnatic rajaan saakka.

mezii johdatti esimerkin joukkueen korkealla arvosanalla 1.32

Taistelu kahden joukkueen välillä alkoi Miragessa, ja Fnatic olivat nopeita rankaisemaan tanskalaisten karttavalintaa, kun he nousivat eteenpäin ja saavuttivat 5-0-johtoon CT-puolella. FnaticTästä lähtien pelin ote vain vahvistui, kukoistava talous yhdistettynä vahvaan pirstoutumiseen Fredrik "⁠RoeJ⁠" Jorgensen panostaa puolelle lukemiin 9-2, kun puolisko saavutti kuolemisvaiheen. Tanskalaiset heräsivät vihdoin unestaan ​​T-puolen ponnistuksensa loppua kohden ja tuplasivat pöydällä olevien kierrosten määrän päästäkseen sivunvaihtoon paremmin hallittavalla 4-11-tappiolla.

Aina luotettavan 1vs1-pistoolin pyöreä kytkin blameF sai Astralis' paluu käynnissä, ja tanskalainen kvintetti hyödynsi täysin tätä ihanteellista alkua palauttaakseen asiat kolmeen, 9-12. Fnatic ei sallinut tätä hyvän muodon juoksua Astralis kestää kuitenkin pitkään kliinisen kuvauksen aikana mezii johti omaa tappavaa neljän kierroksen sarjaa lukitakseen mukavan 16-9-voiton ja edetäkseen sarjassa 1-0. Mikel “IstMistR⁠” tomsen oli kaukana syvyydestään Miragella, lisäten tulostauluun vain viisi tappoa kartan loppuun mennessä, mikä vaikutti suuresti Fnaticn ylivoimainen suorituskyky.

Overpass isännöi sarjan toista karttaa. Molemmat joukkueet sotkeutuivat nopeasti edestakaisin yhteenottoon, joka tuskin meni Astralis, joka käytti tätä painikseen talouden hallinnassa päästäkseen 7-4-tulokseen. Fnatic palasi kilpailuun ratkaisevalla kierroksella voitolla 12., mikä mahdollisti 1vs1-kytkimen ansiosta. Nico ”⁠Nicoodoz⁠” Tamjidi, käyttämällä tätä uutta vauhtia ajaakseen joukkueen eteenpäin ja ylpeillä 8-7 johtoon nimensä mukaan tauolla.

Fnatic nappasivat toisen pistoolinsa parhaasta kolmesta saadakseen aikansa puolustukseen ja lisäsivät johtoaan entisestään muuntamalla seuraavat kaksi erää. Astralis Pian alkoivat vähentää tappiota saatuaan aseet käsiinsä, voittaen ravissa neljä erää ylevien useiden tappokierrosten ansiosta. blameF viedä pelin aina 11 kierroksen umpikujaan asti. Fnatic vakiintui ja saivat käsiinsä ottelupisteen ensin, 15-13, mutta Astralis pitävät kiinni hampaidensa ihosta ja kaivautuvat syvälle strate-kirjaansa saadakseen jäljellä olevat kaksi kierrosta ja pakottaakseen matkan ylityöhön.

Lopulta kaikki tämä raskas nostaminen ohi AstralisParhaiten arvostettu pelaaja olisi arvoton, kuten Fnatic voitti kolme kierrosta CT-puolella jatkoajalla, ennen kuin vaihtoi kierroksen tanskalaisten kanssa hyökkäyksessä ja nappasi voiton 19-16 ja pääsi Espoon suurfinaaliin.