forZe, ECSTATIC eliminoinnin partaalla Maltalla; 1WIN, B8 liittyy 1-1 PlatoBlockchain Data Intelligence -pooliin. Pystysuuntainen haku. Ai.

forZe, ECSTATIC eliminoinnin partaalla Maltalla; 1 WIN, B8 liittyä 1-1 pooliin

1WIN ja B8 ovat nyt 1-1-poolissa luisuttuaan IEM Road to Rio Europen RMR A:n ensimmäisenä päivänä ja laskevat voittoja forZe ja HURMIOITUNUT Sveitsin lohkon toisella kierroksella. Ottelu venäläisten osapuolten välillä oli 30 kierroksen naulakko, jossa Deko teki eron joukkueelleen 30 tapolla. B-virralla HURMIOITUNUT pelasi 13 kierroksen paluun B8 Nuken CT-puolella pudottaakseen pallon jatkoajalla liittyäkseen forZe turnauksen 0-2 poolissa.

deko sai arvosanaksi 1.61 joukkueensa voitossa 16-14

1WIN sai lentävän alun Nukella lyömällä 5-0 hyökkäyksessä ennen heitä forZe maanmiehet voisivat reagoida. Deko teki eron joukkueelleen varhaisessa vaiheessa 10 fragilla kuudella kierroksella, mutta jäähtyi as forZe asettui puolustukseen ja alkoi yhdistää peräkkäisiä kierroksia aina 7-5-johtoon. 1WIN onnistui vain yhden kierroksen lisää puoliajalla pitäen sen kolmen sisällä ennen puolen vaihtamista.

forZe lisäsi johtoaan 11-6 toisen puoliajan kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta 1WIN iski takaisin kolmannella kierroksella pysyäkseen lyöntietäisyydellä. Egor ”Lamflamie⁠” Vasiljev ja yritys pääsi yhden sisällä, 10-11, mutta forZe voitti Force-buyn Tec-9:n takaa Alexandr "Shalfey" Marenov pysyä edellä. Ei kuitenkaan riittäisi pakoon, koska 1WIN jatkoi puolustamista ja siirtyi johtoon 30. kierrokselle ja käänsi ottelupallon voittoon.

Venäjä

Venäjä

B8 nousi 5-1 Nuken CT-puolella HURMIOITUNUT, kanssa cptkurtka023 ja artem "r1nkle" Moroz johtaa tietä varhaisessa vaiheessa joukkueelleen. Siitä eteenpäin he olivat ainoa joukkue palvelimella, ja tanskalaiset osuivat seinään kierros toisensa jälkeen aina puoliajan viimeiseen. Kolminkertainen ohi Benjamin “brzer” Jensen ja tuplaa Tobias “kraghen” Kragh Jensen laittoi tanskalaisten laudalle sekunnin ennen puoliaikaa.

cptkurtka023 johti tien B8:lle Nukella 34 tapolla

Ukrainan joukkue voitti toisen pistoolikierroksen kolminkertaisella erolla cptkurtka023 ja tuplaa Denis "Hamster" Liashenko, joka laittaa B8 ottelupisteessä alusta alkaen, mutta HURMIOITUNUT taisteli niissä yksipuolisesta marginaalista huolimatta ja työskenteli takaisin paluun eteen. Tanskalaiset eivät antaneet periksi ja pystyttivät muurin, joka B8 juoksi kierros toisensa jälkeen ja menetti uskomattomat 13 ottelupistettä.

B8 nollattiin kuristimesta voittaakseen kaksi laukausta hyökkäävällä puolella jatkoajalla, mitä he eivät olleet tehneet koko edellisen puoliajan aikana, mikä osoittautui riittäväksi sinetöimään sopimuksen puolen vaihdon jälkeen, kun he sulkivat kartan 19-16 CT:ssä. puolella.