FURIA ohitti Liquidin ja nousi 3-0 Pro League PlatoBlockchain Data Intelligencessä. Pystysuuntainen haku. Ai.

FURIA ohitti Liquidin ja nousi Pro Leaguessa 3-0

FURIA ovat saaneet kolmannen voittonsa ESL Pro Leaguen kauden 16 D-ryhmässä voittaen Neste 2-1 sen jälkeen, kun joukkueet voittivat toistensa karttavalinnat yksipuolisesti, ennen kuin brasilialainen joukkue pakeni Vertigon päättäjän kanssa.

Kaike "SCKSCERATO⁠" Cerato jatkoi loistavana majakkana joukkueelleen, loistava kiväärityö auttoi valtaan FURIA voittoon. 3-0-ennätys ei kuitenkaan vielä riitä takaamaan heille pääsyä pudotuspeleihin, mutta heillä on mahdollisuus ansaita se lauantaina, kun he ottavat vastaan. Cloud9 at 19:30 lohkoon jääneiden kahden voittamattoman joukkueen välisessä taistelussa.

Neste täytyy palata piirustuspöydälle kärsittyään räjähdystappioita Miragessa ja Vertigossa, varsinkin nyt, kun ne ovat kauempana sijoittumisesta ryhmän kolmen parhaan joukkueen joukkoon. Voitto Ikuinen tuli huominen on ratkaiseva tässä suhteessa nick "⁠Nitr0⁠" KaneliSen jälkeen joukkueet saisivat voittoja kaikista kolmesta sijoituksensa alla olevasta joukkueesta, mikä varmistaisi heille paikan pudotuspeleihin.

KSCERATO on ollut pysäyttämättömällä kyynelillä EPL:ssä toistaiseksi

Ei osaa NesteMiragen valinta meni heille, jatkuvasti vaihtuva ja hallitseva puolustus FURIA tuloksena täysin vino ensimmäinen puoliaika Brasilian puolelle. Mahtavaa kiväärityötä KSCERATO varmisti sen myös ilman ketään Neste pystyy todella kilpailemaan hänestä kaksintaisteluissa suurimman osan kartasta.

Se tapahtui vasta puoliajan loppupuolella Neste toipui niin vähän, onnistui saamaan kolme laudalle, mutta niukka kourallinen kierroksia tarjosi loppujen lopuksi vain vähän lohtua. Mareks "⁠YEKINDAR⁠" GaļinskisParhaat ponnistelut saada asiat takaisin toisella puoliajalla auttoivat vain pienentämään eroa kahden joukkueen välillä, mutta erinomaisuus jatkui KSCERATO varmisti, että voitto menisi aina FURIA16-10.

Se oli päinvastainen skenaario, joka eteni Infernossa, Neste antaminen Andrew ”⁠ArT⁠” Piovezan's miehet maistavat omaa lääkettään ja omaa mahtavaa puolustusta. 7-1-johto saavutettiin Neste ennen FURIA alkoi kynsiä joitakin kierroksia takaisin, keräten viisi tauolla, mutta Keith ”⁠NAF⁠” Markovic ei tehnyt heille palveluksia toisella puoliajalla, kun hän otti lujasti hallintaansa menettelyn auttaakseen nopeasti Neste lukita kartta voitto, 16-7.

Inspiroimattomat yksipuoliset tulosviivat pääsivät sarjan lopulliseen karttaan, ja se oli jälleen Neste jotka joutuivat kokonaan pahoinpitelyn kohteeksi FURIA. Täysin heikko passiivinen CT-puoli Neste ja loistavat puhelut FURIA Ei jättänyt melkein mitään epäilystäkään siitä, kuka nousisi kartan päälle, ja yhdellä kierroksella miltä se näytti Neste voisi vihdoin rakentaa vauhtia, Rafael "Ffsaffee⁠" Costa sulje asiat pitääksesi asiat sisällä FURIAvalvonnassa.

Kun puolet vaihtuivat, FURIA ei tuhlannut aikaa voittoon aggressiivisemmalla asenteella puolustuksessa, mikä maksoi hedelmää antamalla Neste ei ole tilaa saada pallo pyörimään T-puolelle. Se oli 16-4-voitto, joka meni Brasilian joukkueen tiellä voittaen sarjavoiton ja lähtenyt Neste paljon, mitä heidän on muistettava ja parannettava, jos he haluavat kilpailla Brasilian joukkuetta vastaan ​​Americas RMR:ssä lokakuussa.