FURIA turvaa Legends Stage -paikan IEM Rio Major PlatoBlockchain Data Intelligencessä. Pystysuuntainen haku. Ai.

FURIA varmistaa Legends Stage -paikan IEM Rio Majorissa

FURIA ovat päässeet IEM Rio Majorin Legends Stagelle lyötyään GamerLegion kahden kartan sarjassa kukistamalla eurooppalaisen kombinaatin Vertigolla 16-9 ja Infernolla 16-11 päästäkseen 16 parhaan joukkoon ennätyksellä 3-1.

Voitto on erityisen merkityksellinen Andrew ”⁠ArT⁠” Piovezann puolella, koska he ovat nyt ainoa Brasilian edustaja, joka on edelleen läsnä Majorissa keisarillinen ja 00 KANSSA molemmat taipuvat tappioiden jälkeen Cloud9 ja IHC tiistaina.

GamerLegion heillä on vielä yksi mahdollisuus edetä, mutta heillä on edessään vaikea ottelu, koska he kohtaavat a Cloud9 joka näyttää vihdoin palaavan muotoonsa Majorin horjuvan alun jälkeen. Kamil "⁠Siuhy⁠" Szkaradek's joukot tekivät vaikutuksen aloittaessaan tapahtuman 2-0-ennätyksellä, mutta voivat päätyä potkimaan itsensä, jos he eivät pääse Legends Stagelle hukattuaan kolme mahdollisuutta edetä.

FURIA on päässyt IEM Rio Majorin Legends-vaiheeseen

FURIA antoi heti GamerLegion esimakua siitä, kuinka sarja etenee Vertigossa, Kaike "SCKSCERATO⁠" Cerato ja Yuri "⁠Yuurih⁠" Santos yhdistämällä palauttaakseen 2vs5-tilanteen avauspistoolikierroksella ja antaakseen heidän puolelleen varhaisen johtoaseman. Kierros voittaa GamerLegion olivat satunnaisia ​​ja jakautuivat siitä pisteestä, jolloin eurooppalainen kombinaat ei kyennyt ketjuttamaan yhteen yhtään voittoa CT-puolella, koska kolmikko yuurih, KSCERATOja André "Pudota" Abreu näytti tietä FURIA 11-4 puoliajalla.

GamerLegionYrityksen parhaat ponnistelut muodostaa oman hyökkäävä puolisko osoittautuivat hedelmättömäksi, koska alijäämä oli liian suuri kiivettäväksi takaisin, aggressio taide ja multi-fraging toisesta FURIA Jäsenet jättivät vähän tilaa paluuyritykselle, kun asiat saatiin nopeasti päätökseen, 16-9.

Inferno kehittyi pitkälti samalla tavalla, vaikka tällä kertaa se oli AWP Rafael "Ffsaffee⁠" Costa joka virtaa FURIA yksipuoliseen johtoon puoliajalla. GamerLegion onnistuivat murtautumaan Brasilian joukkueen puolustuksen läpi vain hetken puoliajan jälkimmäisessä osassa, mutta se oli liian vähän liian myöhäistä T-puolella siuhy ja yritys, kun he jäivät tuijottaen alas 4-11 alijäämää kohti sivuvaihtoa.

Tarjottiin pistoolivoitto ja sitä seuraava muunnos GamerLegion mahdollisuus päästä takaisin kartalle, ja he tarttuivat heti tilaisuuteen voittamalla kuusi kierrosta suoraan kaventamaan eroa 10-11:een. FURIA vastasi hyökkäämällä banaaniin saadakseen ensimmäisen T-puolen kierroksensa laudalle, eivätkä antaneet sieltä periksi. Säälimätön aggressio auttoi heitä kyntämään tiensä 16-11 voittoon.