Sankarillinen pudotti Spiritin IEM Riosta varmistaakseen semifinaalipaikan PlatoBlockchain Data Intelligencen. Pystysuuntainen haku. Ai.

Heroic tyrmäsi Spiritin IEM Riosta varmistaakseen välieräpaikan

Sankarillinen voitti 2-0 IEM Rio Majorin puolivälieräsarjassaan Henki otettuaan venäläisten karttavalinnan Vertigo 16-8 ennen ottelun päättämistä Overpassilla 16-14. Jokainen jäsen Sankarillinen veti painoaan ja vaikutti voittoon, mutta se oli kapteeni Casper ”⁠CadiaN⁠” Moller joka johti esimerkkiä ja sijoittui tiiminsä parhaaksi fraggeriksi 40 tapolla ja arvosanalla 1.24 koko sarjan ajan.

HenkiRio Majorin kampanja päättyy puolivälierissä, kun he poistuvat kilpailusta sijalla 5-8. Heillä oli etulyöntiasema molemmilla kartoilla, mutta heidän kyvyttömyytensä hyödyntää etuaan sai heidät lopulta pakkaamaan Majorilta. Igor “0mullistavaa⁠” Ždanov loisti molemmilla kartoilla ja johti joukkuettaan 47 tapolla ja arvosanalla 1.25, mutta lopulta hänen ponnistelunsa eivät riittäneet pysymään Henki Riossa.

Heroic odottaa nyt FURIA:n ja NAVI:n välisen viimeisen neljännesfinaalin voittajaa

Henki nostivat ensimmäisen veren sarjassa, kun he muuttivat epäsuotuisan 2vs5-tilanteen avauspistoolikierroksen voitoksi takana Pavel "⁠S1ren⁠" Oglobliinin quad-tappa. Molemmat osapuolet pysyivät niskasta kiinni, kun tulos oli 3-3 aiemmin Sankarillinen voitti kuusi seuraavista seitsemästä kierroksen määrittävien näytelmien ansiosta cadiaN, René ”⁠TeSeS⁠” hulluja Rasmus "⁠Sjuush⁠" Vuoripuro nostaakseen etunsa lukemiin 9-4. Henki valitsi jatkuvasti hyökätä A-pommipaikkaan, mutta sulki heidät SankarillinenPuolustus kerta toisensa jälkeen johti tanskalaisten 10-5-johtoon tauolla.

Leonid "Opchopper⁠" Vishnyakovn miehistö sai pallon pyörimään CT-puolella ottamalla kaksi ensimmäistä kierrosta ja kaventaen tappionsa kolmeen. Siitä lähtien kuitenkin Sankarillinen osoittautuisi liian kovaksi vastustajaksi venäläisille, kun he saivat karttapisteen tilanteessa 15-7 ja päättivät Vertigon 16-8 kaksi kierrosta myöhemmin. sjuush oli avaintekijä hänen tiiminsä menestyksessä hyökkäyksessä, kun hän antoi kiväärinsä laulaa ja pudotti usean tappo toisensa jälkeen helposti.

Venäläiset tekivät avauspistoolin Overpassissa ja muuttivat etunsa nopeaksi 3-0:ksi. s1renVirheetön aloitus 8-0 KD:llä. Heidän varhainen menestys kumosi välittömästi Sankarillinen jotka toistavat suorituskykynsä Vertigossa ja päätyivät voittoon 8-4 Jaakob "⁠Jabbi⁠" Nygaardpalvelimen ennätys 14 tappoa. IVY-joukkue pysäytti lopulta verenvuodon 13. ja näytti olevan valmis lunastamaan itselleen seuraavan kierroksen, mutta upea 1vs3-kytkin cadiaN siirsi vauhtia takaisin Sankarillinen joka pääsi puoliajalle vain kuuden kierroksen päässä semifinaalista.

Henki tuli ulos porteista heilahtaen ja voitti neljä suoraan aloittaakseen toisen puoliajan, joka toi Sankarillinen's johtaa vain yhteen. Seitsemän kierrosta myöhemmin venäläiset pääsivät lopulta kiinni cadiaNn miehistön ja tuo pisteet tasolle 13 kappaletta. Vaikka pelin vauhti on nyt takana, kaksi myöhäistä työntöä ylempään pommipaikkaan suljettiin tehokkaasti Henkikohtalo kuin Sankarillinen voitti sarjan säännön viimeisellä kierroksella 16-14-voitolla.