Neste selviää Movistar Riders -pelosta EPL-avaajassa PlatoBlockchain Data Intelligence. Pystysuuntainen haku. Ai.

Neste selviytyy Movistar Ridersin pelosta EPL-avaajassa

Neste ovat voittaneet itselleen ESL Pro Leaguen kauden 16 avausottelussa ja saaneet voiton Movistar Riders sarjassa, joka päätyi paljon odotettua lähemmäksi. Vaadittiin paluuta Neste valita Mirage, jonka he varmistivat 16-13, mutta voittivat 16-14 Movistar Riders Inferno päätyi pakottamaan kolmannen kartan, joka Neste otti tiukasti linjan, 16-13.

Pohjois-Amerikan joukkueen täytyi taistella kuumalla esityksellä porteista Anthony “Martinez” Martinez Miragella, joka teki vaikutuksen ensimmäisessä näytöksessään huipputason vastustajaa vastaan ​​Riders-bannerin alla. Silti espanjalainen joukkue ei kyennyt nousemaan uuden tulokkaansa rinnalle ja myönsi lopulta massiivisen johtoaseman Miragelle, mutta onnistui toipumaan voittamalla Infernolla ennen kuin hän horjui vastaan Elige huimauksessa.

Neste tulevat mielellään voitolla avaussarjassaan, vaikka kapea tapa, jolla he väittivät voiton, on asia, jota voidaan muistella katsoessa nauhoja valmistautuessaan otteluun vastaan Paha nerot torstaina. Movistar RidersSillä välin toivoo saavansa hieman paremman suorituksen vastaan FURIA, sarja, joka heidän on todella voitettava, jos he haluavat päästä pudotuspeleihin.

EliGE ja YEKINDAR löysivät keskeisen vaikutuksen koko Liquidin sarjaan

NesteMiragen valinta merkitsi taistelun alkamiskohdan, ja T-puoli alkoi tulla takaisin kummittelemaan heitä varhain. Vahva puolustuslinja Movistar Riders virtansa virkistyneestä näytöstä Martinez auttoi espanjalaisia ​​vakiinnuttamaan tiukan 7-1-johdon kourallisen hävinneiden kierrosten jälkeen Neste tapahtuvat traagisella tavalla, koska ne antavat muutaman edun luisua pois. Useita tappokierroksia alkaen YEKINDAR ja Elige esti täydellisen räjähdyksen, mutta Martinez jäi piikkinä Nestejoukkueen puolella koko puoliajan ja oli avainasemassa varmistamassa joukkueensa 10-5-johtoon tauolle.

Movistar Riders lisäsi johtoaan 13-5 sivunvaihdon jälkeen, pakko-ostosta Neste toisella kierroksella melkein kääntäen vuorovesien vain espanjalaiset ottamaan niukasti voiton. Kun kiväärit olivat kuitenkin käsissä, vauhti vaihtui kokonaan Nesten suosion, dominanssi riffing kaksikko YEKINDAR ja Elige espanjalaisen inkvisition estäminen pommikohteille kierroksen jälkeen. Varsinkin latvialainen suoriutui loistavasti ja oli liikkeellepaneva voima yhdentoista kierroksen aikana Neste kun he nappasivat voiton Ridersiltä, ​​päättäen kartan 32-20 KD ja 1.65 arvosanaan.

Infernolla oli paljon enemmän edestakaisin ensimmäinen puoliaika, eikä kumpikaan joukkue pystynyt pitämään johtoaan liian kauan. Kierroksia vaihdettiin edestakaisin nimellä Neste ei esittänyt kovin vakuuttavaa puolustusta, sillä hän pelasi vain kahdeksan kierrosta puoliajalla joidenkin voimakkaiden puhelujen jälkeen. Movistar Riders. MartinezVahva muoto jatkui kartalla, mutta tällä kertaa hän liittyi mukaan Alexander “⁠Alex” Masanet, joka vaikutti erityisesti toisella puoliskolla. Oli lyhyt hetki, jolloin se näytti siltä Neste vallitsisi jälleen kerran kartan myöhemmissä hetkissä Elige purki kokoonpanon asunnoissa avainkierroksella, mutta Movistar Riders lukitsivat puolustuksensa ja tuskin voittivat 16-14 pakottaakseen Vertigon päättäjään.

Neste tuli sarjan lopulliselle kartalle ja pääsi 7-1 johtoon CT-puolella muutaman vaikuttavan kierroksen jälkeen. Josh "⁠OSee⁠" Ohmi. Se oli 2vs3 uusinta Neste meni ja lopulta epäonnistui siinä, mikä käänsi vuoroveden, pyöreän murskaamisen Nestetaloutta ja apua Movistar Riders palaa kartalle ja voitti puoliajan loput seitsemän kierrosta päästäksesi johtoon. Kun sivut vaihtuivat, Neste jälleen sai kontrollin, vaikka he pudottivat kaksi kierrosta eko- ja alhaisiin ostoihin pitääkseen tulosviivan lähellä.

Ne kierrokset tulivat takaisin kummittelemaan heitä Movistar Riders alkoi kääntyä takaisin, ja hetken näytti siltä, ​​että espanjalaiset onnistuisivat varastamaan voiton; kuitenkin, Elige tehostettiin massiivisella mönkijällä vuoroveden kääntämiseksi, ja YEKINDAR Seurasi asioita tupla- ja kolminkertaisilla tappokierroksilla Neste vain hädin tuskin raaputa voittoa, 16-13.