Liquid take down fnatic varmistaa neljännesfinaalin esiintymisen Malta PlatoBlockchain Data Intelligencessä. Pystysuuntainen haku. Ai.

Liquid take down fnatic varmistaa puolivälierien esiintymisen Maltalla

Neste ansaitsi paikan ESL Pro Leaguen kauden 16 neljännesfinaaliin 2-1-voittonsa jälkeen. Fnatic pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Jonathan ”⁠EliGE⁠” Jablonowski vei pohjoisamerikkalaiset voittamaan Infernolla (16-13). Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis otti palvelimen haltuunsa Ancientissa (16-10)

Samaan aikaan, Fnatic Jätä EPL sijalle 9-12 kolmannen peräkkäisen turnauksen aikana, sillä hän ei ole saavuttanut kahdeksan parhaan joukossa maaliskuun 2020 jälkeen, jolloin he voittivat EPL Season 10 Europen verkossa.

YEKINDAR oli Ancient-ohjelman tähti arvosanalla 1.59

Toiminta välillä Fnatic ja Neste aloitti pohjoisamerikkalaisten Infernon valinnan. Eurooppalainen sekoitus käynnisti asiat CT-puolella onnistuneella pistoolikierroksella, mutta niiden sarja ei kestänyt kauan. Hyökkäävä joukkue käytti hyväkseen epävakaa puolustusasetelmaa A-alueella varmistaakseen 7-3-johdon. YEKINDAR ja nick "⁠Nitr0⁠" Kaneli voittanut useita avauskaksintaisteluja. Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson oli ylevä Fnatic, ja hänen suorituksensa oli ratkaiseva tehtävässä pelastaa 7-8 puolikas.

meziimiehen miehet olivat mukavampia vaihtaessaan puolta hyökkäykseen, ja silloin Fredrik "⁠RoeJ⁠" Jorgensen heräsi henkiin. Fnatic vaati 13-12 johtoa ennen kuin täydellinen viestintäkatko 26. kierroksella sallittu Elige ottaa neljä T:tä MP9:llä ja kääntää vuoroveden hyväksi Neste. Pohjois-Amerikan joukkue voitti kartan 16-13 neljän kierroksen sarjan jälkeen.

Fnatic tuli heidän valintaansa Overpass, joka haluaa pysyä sarjassa, ja 1v3-kytkin KRIMZ toisella kierroksella eurooppalaiset pääsivät johtoon. YEKINDAR oli jälleen fantastinen, kun 22-vuotias rekisteröi 1.35 CT:n sivuluokituksen säilyttääkseen Neste ottelussa. Kaksi pakkoostovoittoa antoi Pohjois-Amerikan joukkueelle mahdollisuuden varmistaa 7-8-tilanne toiselle puoliajalle.

Neste ei jälleenkään pystynyt rakentamaan pistoolikierroksensa voittoon, ja Fnatic eivät hukaneet tilaisuuttaan. Eurooppalainen sekoitus putosi vain yhden kierroksen ennen sarjan loppua, kun Overpass voitti 16-9. Nico ”⁠Nicoodoz⁠” Tamjidi3k:n pito B-sivustolla oli kartan kohokohta ja peli, joka toi vauhtia takaisin Fnatic.

Sarja päätettiin Ancientista, ja niin se oli Fnatic lyödä ensin CT-puolella avauspistoolikierroksen jälkeen. mäti oli vakaa koko puoliajan, kun hän keräsi arvosanan 1.48 saadakseen joukkueensa 6-3 johtoon. A YEKINDAR 1v2-kytkin B-paikalla katkaisi eurooppalaisten sarjan ja sai Neste takaisin peliin, mikä johti toiseen 8-7 puoliajaan puolustuksen hyväksi.

Pohjois-Amerikan joukkue ei hidastanut vauhtiaan vaihtaessaan puolta ja pudotti vain kaksi kierrosta hallitsevassa puolustusnäytöksessä, joka päätti pelin 16-9-lukemiin.

Voitto tarkoittaa sitä Neste kohtaavat MOUZ torstaina klo 15:30 taistelemaan paikasta Maltan LAN:n välierissä.