nitr0 on tähdet, kun Liquid voitti NAVI:n ja varmisti semifinaalipaikan Kööpenhaminan PlatoBlockchain Data Intelligencessä. Pystysuuntainen haku. Ai.

nitr0 stars kun Liquid voitti NAVI:n ja varmisti paikkansa semifinaalissa Kööpenhaminassa

Neste varmisti paikan BLAST Premier Fall Final -välierissä kaatumisen jälkeen Natus Vincere 2-1 B-lohkon finaalissa. Pohjois-Amerikan joukkue voitti pelin voitettuaan Infernon (16-14) ja Miragen (16-7), vaikka hävisi NAVI:n Dust2-valinnan (12-16).

Ottelun ratkaiseessa vain pudotuspelien sijoituksen, kumpikaan joukkue ei ole pois turnauksesta. Neste on nyt asetettu kohtaamaan voittajan välillä Sankarillinen ja G2 lauantaina klo 15:30 . Natus Vincere, joiden listan tulevaisuutta varjostaa epävarmuus, asetetaan suluissa toiselle puolelle ja tapaavat Ninjas pyjamassa puolivälierissä perjantaina klo 19:00 .

nitr0 oli ylivoimaisesti paras Infernon esiintyjä

Denis "elektroniikka" Sharipov aloitti pelin voittamalla 1vs2-kytkimen pistoolilla, vain Neste vastata suoraan takaisin forcebuylla, jota auttoi pommitehdas edellisellä kierroksella. Force-buy sodat seurasivat, kanssa Natus Vincere nousta kärkeen ja ajaa 4-1-johtoon. Se oli Ukrainan puolen ainoa menestysjakso, as Neste alkoi murskata alijäämää ja tasoitti pisteet 5-5 hetkessä. nick "⁠Nitr0⁠" Kaneli pelasi fantastisen ensimmäisen puoliajan, tarjoten joukkueelleen ratkaisevan quad-tapin johtamaan ensimmäistä kertaa, ennen kuin voitti 1vs2-kytkimen vaikuttavalla ruiskutuksen ohjauksella. Keith ”⁠NAF⁠” Markovic hänellä oli myös oma kohokohtansa, kun hän voitti terävän 1vs3-kytkimen viimeistelläkseen ässänsä ja teki puoliajan 9-6 pohjoisamerikkalaisten hyväksi.

Neste jatkoivat voittojaan toisen puoliajan pistoolilla, mutta muuten kamppailivat puolustuspuoliskollaan. Kerran Natus Vincere päätyivät asekierrokseen, he saivat takaisin alijäämän ja tasoittivat lopulta pisteet 11-11. Siitä seurasi edestakaisin, eikä kumpikaan joukkue voinut hallita peliä, kun he vaihtoivat kierroksia, kunnes lopulta tasatilanteessa 14-14. Se oli jälleen kerran nitr0 joka nousi kahdella ratkaisevalla monitapolla B-sivustolla, sai joukkueensa yli linjan voitolla 16-14 ja teki samalla 31 tappoa.

Seuraavana oli lähtevä Dust2, jossa Natus Vincere olivat kuumat ulos porteista ja muodostivat hallitsevan hyökkäyksen puoliajan. Aiemmin he pukeutuivat yhteen seitsemän kierrosta Neste saivat ensimmäisen, mutta niiden elpyminen ei kestänyt kauan. Pohjoisamerikkalaiset pääsivät vain kolme kierrosta ennen Natus Vincere palasi dominoimaan ja päätti ensimmäisen puoliajan 12-3-lukemin.

Natus Vincere voitti toisen puoliajan pistoolin ja heidän voittonsa näytti olevan varma, mutta Neste ei perääntynyt. Heidän hyökkäyksensä puoliaika oli paljon vahvempi, kun he saavuttivat kaksinumeroisen luvun ja pääsivät neljän kierroksen päähän vastustajasta. Natus Vincere näytti vailla ideoita ja kamppaili taistellakseen vastaan Neste hyökkäys, mutta onnistui silti lopettamaan pelin avulla Valeriy "b1t" Vakhovskiy's kolminkertainen MP9:llä, sarja siirtyy Miragen päättäjään.

Mirage aloitti toisella hallitsevalla T-puolen esityksellä, tällä kertaa Neste. Heidän lähtönsä oli epävakaa, sillä he voittivat pistoolin aiemmin Natus Vincere palasi tasoittamaan 2-2. Neste sitten varasti kierroksen ekolla, kun Oleksandr "⁠S1mple⁠" Kostyljev ei löytänyt pommia savusta ja aika loppui purkamiseen. Kierros käänsi vuoroveden täysin, kun pohjoisamerikkalaiset hävisivät vain kaksi lisää puoliajalla ja päätyivät 11-4 johtoon väliajalla. nitr0 oli toinen loistava suoritus, voitti 1vs4-kytkimen matkalla 14 tappoon puoliajalla.

Toinen pistoolivoitto Neste tarkoitti, että heidän voittonsa oli pelkkä muodollisuus, kun pohjoisamerikkalaiset huomasivat olevansa yhdeksän kierrosta ylöspäin. s1mple pidensi väistämätöntä 1vs2-kytkimellä, mutta se ei riittänyt. Neste sai vaaditut kierrokset ja sulki kartan mukavasti, voitti sarjan ja varasi suoran paikan semifinaaliin.