Spirit torjuu Endpointin saadakseen ensimmäisen voiton Malta PlatoBlockchain Data Intelligencessä. Pystysuuntainen haku. Ai.

Spirit torjuu Endpointin saadakseen ensimmäisen voiton Maltalla

Henki varmisti ensimmäisen ESL Pro League -kauden 16 voittonsa 2-1, ohi päätepiste. Venäläinen joukkue hallitsi Overpassia 16-3, hävisi niukasti Ancientin 17-19 jatkoajalla ja selvisi voitolla 22-18 kahden Vertigon OT-kierroksen jälkeen.

Robert "⁠Patsi⁠" Isjanov oli paras pelaaja palvelimella ratkaisevalla kartalla, keräten 35 tappoa ja arvosanan 1.49 tuodakseen joukkueensa voittoon. Pavel "⁠S1ren⁠" Oglobliini ja Boris "Ixmagixx⁠" Vorobjev olivat hallitsevia voimia Henki Overpassilla, kun pari sai arvosanat 1.92 ja 1.81.

Kaveri "Nertz" Iluz antoi lukuisia pyöreitä tapoja ja kytkimiä pitääkseen päätepiste elossa ja päätti sarjan joukkueensa parhaaksi pelaajaksi arvosanalla 1.09.

Patsi oli tulostaulukon kärjessä arvosanalla 1.36

Henki hallitsivat varhain ja saivat 11-1-johtoon lockdown B -paikan puolustamisensa kautta. magixx ja s1ren jatkuvasti kiinni päätepiste ja kerskasi 14 ja 19 tappoa 12. kierroksella. Markus ”⁠Kjaerbye⁠” Kjærbyeavausfragmentit antoivat hänen joukkueelleen maalin peräkkäin ja päätepiste jopa näytti valmis kolmannelle, mutta 1vs3-kytkin ohi Igor “0mullistavaa⁠” Ždanov 15. antoi Henki puoliajalla 12-3-johtoon. Taukolta tullessa venäläiset eivät hukkaaneet aikaa ja nappasivat neljä peräkkäistä kierrosta Overpassin päättämiseksi 16-3.

Molemmat osapuolet vaihtoivat maalisarjoja koko Ancientin ensimmäisen puoliskon ajan, joka päättyi päätepiste pitämällä kapeaa 8-7 johtoa kytkimessä. Sivujen vaihdon jälkeen Henki heti vauhditti puolustusta ja voitti viisi peräkkäistä 12-8. Joey "⁠CRUC1AL⁠" Steusel osui keskeisiä laukauksia Big Greenillä, joka auttoi päätepiste takaisin johtoasemansa, mutta Patsi ja Leonid "Opchopper⁠" Vishnyakovn usean tappokierroksen napannut karttapisteen Henki vuonna 28.

päätepiste torjui venäläisten A-paikan uusintaotot kartan kuolevissa vaiheissa ja pakotettiin ylitöitä, joissa max "⁠MiGHTYMAX⁠" nummi ja yritys voitti ja lähetti sarjan päättäjälle Vertigosta.

päätepiste aloitti lähes virheettömästi ratkaisevassa kartassa ja keräsi 6-1-johdon, mutta Henki jälkeen asiat alkoivat kääntyä magixx's kytkin kahdeksannessa. Siitä eteenpäin, päätepiste voitti vain yhden kierroksen puoliajalla as Henki muutti viiden kierroksen alijäämänsä tauolla yhden kierroksen eduksi. MIGHTYMAX johti joukkueensa 14-10 johtoon, mutta Henki piti kiinni ja lähetti lopullisen kartan OT:lle voitettuaan viisi viimeisestä kuudesta kierrosta. Henki säilytetään päätepiste loitolla ja vei kotiin Vertigon 22-18 kahden lisäajan jälkeen.