Spirit voitti FiReLEAGUE Global Finalsin PlatoBlockchain Data Intelligencen. Pystysuuntainen haku. Ai.

Spirit voitti FiReLEAGUE Global -finaalin

Henki ovat voittaneet FiReLEAGUE Global Finalsin parhaan voiton jälkeen kipu. Huolimatta 16-12 tappiosta Dust2:lla, venäläiset toivat sen takaisin voitoilla Nuke (16-8) ja Vertigo (16-10).

Voitto puolesta Henki tulee sen jälkeen, kun joukkueen ei alun perin ollut tarkoitus edes olla tapahtumassa. Se oli TeamOne jotka selviytyivät Pohjois-Amerikan karsinnan kautta, mutta kun he eivät päässeet osallistumaan, mahdolliset voittajat kutsuttiin.

Spirit aikoo jatkaa hyvää muotoaan Majorissa
(Kuva Hara Amorós / Flow FiReLEAGUE)

Finaaliin asti, Henki olivat näyttäneet pysäyttämättömiltä, ​​koska he selviytyivät helposti WINDINGO ja 9z kahdessa 2-0-voitossa. Igor “0mullistavaa⁠” Ždanov oli johtanut joukkueen tietä ja sai 1.36 arvosanan ensimmäisessä pelissä ja seurasi sitä 1.76 toisessa pelissä.

Toiseksi sijoitetut olivat myös hyvässä kunnossa tullessaan finaaliin Rodrigo "⁠Biguzera⁠” Bittencourt hirviöesitys esitettävänä keisarillinen pois kilpailusta semifinaalissa. Heikko suoritus vastaan VAPAAMUURARIEN ensimmäisellä kierroksella kauan heidän takanaan, kipu näytti tarjoavan hyvän taistelun finaalissa.

Finaali alkoi kipuDust2:n karttavalinnan vastustajat pääsivät loistavasti alkuun hallitsevalla pistoolikierroksella, joka johti neljään kierrokseen nopeasti peräkkäin. Kuitenkin kanssa Felipe "⁠Skullz⁠" Medeiros johtaa, kipu taistelivat takaisin peliin. Ensimmäinen puoliaika päättyi 8-7 Henki mutta kun puolet vaihtuivat kipu näytti eri tasolta, ja vaikka päästättiin kolme kierrosta ottelupallon aikana, brasilialaiset näyttivät edelleen hallitsevilta 16-12-voittonsa.

Sieltä se dominanssi kipu oli näkynyt pysähtyneenä. Heidän vastustajansa käänsivät pöydät heitä vastaan ​​toisessa kartassa, as ihanaa jatkoi hyvää muotoaan, mutta se oli Robert "⁠Patsi⁠" Isjanov joka avasi eri tason, hänen 28 tapponsa johti joukkueen 16-8 voittoon Nukella.

Huolimatta toisen kartan yksipuolisuudesta, Vertigo näytti siltä, ​​että se olisi kilpailukykyinen finaali paras kolmesta -finaaliin. kipu voitti pistoolikierroksen. Peli kuitenkin kääntyi nopeasti kilpailukykyiseksi Henki voitti yksitoista kierrosta peräkkäin ja päätti puoliajan 12-3. Toisella puoliajalla Skullz oli paluun ruorissa, joka näki kipu saada seitsemän T-kierrosta, mutta se ei riittänyt. Lopullinen kartta päättyi 16-10 ja Leonid "Opchopper⁠" Vishnyakov-johtoryhmä nosti pokaalin.

5-8. Tanska VAPAAMUURARIEN - $ 1,500

Turnauksen voitto on tärkeä asia Henki koska he nyt kiinnittävät huomionsa IEM Rio Majoriin. Brasilian tapahtuman Legends Stage, johon venäläinen osapuoli on karsiutunut, alkaa 5. marraskuuta.