Joukkueen sijoitus: joulukuu 2022 PlatoBlockchain Data Intelligence. Pystysuuntainen haku. Ai.

Joukkueen sijoitus: joulukuu 2022

Vuoden 2022 viimeinen kuukausi isännöi vuoden viimeistä Big Event -tapahtumaa BLAST Premier -maailmanfinaali. Miljoonan dollarin kilpailussa oli useita odottamattomia tuloksia, ja molemmat IEM Rio Major -finalistit Outsiders ja Sankarillinen kärsivät varhaisista irtautumisista voittamattomaksi jäämisen jälkeen. G2, sillä välin kaatui Neste turnauksen finaalissa nostaakseen maailmanfinaalin pokaalin ja hänestä tuli vuoden seitsemäs ja viimeinen Big Event -voittaja.

Natus Vincere ja Elinvoimaisuus ovat kaksi suurinta pudotusta edellisestä kymmenen parhaan joukkoon, ja IVY-joukkue putosi yhdeksänneksi ja Dan ”⁠ApEX⁠” Madesclairen joukkue kärsii ESL Pro League -kauden 16 poistamisesta pistetaulukosta. G2 saavutti eniten paikkoja listalla noustaen yhdeksän paikkaa ja kolmen parhaan joukkoon vietyään kotiin BLAST World Final -kruunun.

G2 on kolmannella sijalla MM-finaalin voittonsa jälkeen

Uusille lukijoille tai päivitystä tarvitseville, tässä on yhteenveto 1xBetin HLTV World Rankingin toiminnasta:

Tiimimme sijoitus perustuu joukkueiden saavutuksiin viime vuonna (pisteiden voimakas heikkeneminen koko kuukauden ajan), viimeaikaiseen muotoon viimeisten kahden kuukauden aikana ja viimeaikaisten tapahtumien tulokseen viimeisten 3 kuukauden aikana.

Jokaisella joukkueella on oltava kolmen miehen ydin pisteidensä säilyttämiseksi. Jatkuvan koronavirustaudin vuoksi online-tuloksilla, joilla oli aikaisemmin vähäinen vaikutus, on nyt enemmän painoarvoa, koska ne sisältyvät myös saavutuksiin ja viimeaikaisiin tapahtumiin.

Alla on tämänhetkinen top 30 -taulukko maanantaina 2. tammikuuta, jossa kerrotaan tarkemmin, miten pisteet jakautuvat – tai voit tarkistaa meidän erityinen sivu, josta löydät viimeisimmän, viikoittaisen version sijoituksestasi. Voit nähdä kunkin joukkueen kokoonpanon viemällä heidän nimensä päälle taulukossa.

Sankarillinen säilyttää kärkipaikkansa

Sankarillinen Aloita vuosi samassa paikassa, jossa he ovat olleet marraskuun 2022 viimeisestä viikosta lähtien – paikasta nro 1. He ohittivat IEM Rio Majorin voittajat Outsiders voittaneen BLAST Premier Fall Final -kampanjansa jälkeen ja ovat pitäneet ykkössijaa viimeiset viisi viikkoa, mikä merkitsee heidän tähän mennessä menestyneintä jaksoaan CS:GO:ssa.

Casper ”⁠CadiaN⁠” Mollermiehistöllä oli räystäspääsky ”⁠Stavn⁠” Lund istua finaalissa ja oli surkea esitys BLAST World Finalissa Kristian "⁠K0nfig⁠" Wienecke, mikä johti nopeaan poistoon turnauksesta sijalle 7-8. Se oli pettymys vuodelle ottaen huomioon heidän kakkossijoituksensa IEM Riossa ja heidän BLAST Fall Final -voittonsa.

He säilyttävät edelleen asemansa nro 1 huolimatta heikosta tuloksesta, kun heidän lähipiirinsä horjuivat miljoonan dollarin tapahtumassa. Turnauksen suosikit Outsiders lähetettiin myös pakkaamaan ilman voittoa Natus Vincere ja häiritä pudotettiin puolivälierissä ja puolivälierissä.

Heroic enter 2023 maailman ykkösjoukkueena

Vaikka tanskalaisten vuoden viimeinen kilpailu ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, heidän aiempien viikkojen ponnistelut riittivät säilyttämään asemansa maailman korkeimman joukkueena. SankarillinenHallitus muualla alalla ei ole heille pelkkää paluuta huipulle yli kahden vuoden jälkeen, vaan heidän viimeaikainen menestys kansainvälisillä LAN-verkoilla osoitti, että he voivat loistaa suurella näyttämöllä ja ovat enemmän kuin vain "online-pelaajia". leimattiin kerran maailmanlaajuisen pandemian hyökkäyksen aikana.

G2 saavuttaa kolmannen sijan MM-finaalin voiton jälkeen

Viimeisen viiden vuoden aikana G2 oli etsinyt loputtomalta toista Big Event -palkintoa. He ovat päässeet sydäntäsärkevän lähelle useaan otteeseen, viimeksi PGL Major Stockholm -tapahtumassa ja IEM Katowice 2022 -tapahtumassa, joissa he sijoittuivat molemmilla kerroilla toiseksi.

Kun 2022 saavutti viimeiset viikkonsa, näytti siltä, ​​että uusi vuosi tulisi ja menee eurooppalaiselle sekoitukselle ilman hopeaesinettä. G2 julkaisi ristiriitaisia ​​tuloksia Katowicen jälkeisissä tapahtumissa, mutta mikään niistä ei ollut osoitus joukkueesta, jolla oli todellakin se, mitä tarvitaan päästäkseen parhaita vastaan. BLAST World Final oli heidän vuoden viimeinen mahdollisuus saada vihdoin päätökseen mestaruus kuivuus, eivätkä he jättäneet tilaisuutta hukkaan.

Rasmus "⁠HooXi⁠" Nielsen:n joukkue kompastui avausottelussaan, ja hänet lähetettiin alempaan lohkoon häiritä tappiossa 1-2, mutta varmisti pudotuspelipaikan eliminoituaan puolustavan Major-mestaruuden Outsiders pyyhkäisyssä. G2 vanhentunut Elinvoimaisuus kolmen kartan sarjassa ennen kostoa Suomalainen ”⁠Karrigan⁠” andersenjoukot välierissä varaamaan paikan suureen finaaliin. Heidän vastustajansa olivat a Neste jälkeen nuorentunut puoli Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis's lisäksi, aivan yhtä nälkäinen oman pokaalin.

G2 taputti Neste avauskartan hyökkääjinä Inferno, joka johti eurooppalaisten mukavaan 16-7 voittoon. Mirage oli kilpailullisempi asia molempien osapuolten välillä, mutta G2 pysyivät vakaina ja päättivät kartan, sarjan ja turnauksen 2-0 saadakseen ensimmäisen hopeakappaleensa Champions Cupin 2019 jälkeen ja organisaation ensimmäisen Big Event -tapahtuman DreamHack Masters Malmön 2017 jälkeen.

NAVI putosi yhdeksänneksi, Vitality kymmenen parhaan joukossa

Natus Vincere liittyi häiritä kiistattomina voimavaroina vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla, kun IVY-joukkue nousi 3–4 sijalle IEM Katowicessa, toiseksi sekä PGL Major Antwerpenissä että IEM Kölnissä ja voitti BLAST Premier Spring Finalissa. Kesäloman jälkeen kuitenkin Andrey "⁠B1ad3⁠" Gorodenskimiehet eivät koskaan saavuttaneet niitä korkeuksia, joita he saavuttivat varhain. Natus Vincere sijoittui kolmen parhaan joukkoon BLAST Premier Fall Groupsissa, mutta siitä lähtien ei koskaan palannut palkintokorokkeelle missään kilpailussa.

He sijoittuivat sijalle 5–8 ESL Pro League Season 16:ssa ja IEM Riossa, mutta sijoittuivat vain sijalle 5–6 sekä BLAST Fall Final- että World Final -turnauksissa. Natus Vincere on kokenut tasaisen pudotuksen, joka alkoi syyskuun alussa, ja nyt, kun kaikki Pro Leaguesta saadut pisteet ovat vanhentuneet, he löytävät olevansa yhdeksänneksi kokonaisuutena – alimmalle paikalleen sitten 27. tammikuuta 2020.

NAVI on alimmalla paikallaan rankingissa lähes kolmeen vuoteen

Elinvoimaisuus ovat toinen joukkue, johon EPL:n kauden 16 poistaminen pistemäärästä vaikuttaa voimakkaasti. Siihen asti ranskalais-tanskalainen sekoitus kamppaili saadakseen todellista taistelua Big Eventsissä, ja heidän parhaat tulokset saavuttivat kolmen parhaan sijoituksen BLAST Spring Groupsissa ja toiseksi sijoittuneena BLAST Spring Finalissa. He toivat sisään Lotan "⁠Spinx⁠" Giladi tauon yli tilalle Kévin ”⁠Misutaaa⁠” Rabier, ja vain uuden ilmeen listan toinen tapahtuma yhdessä nosti ESL Pro League -palkinnon.

He pitivät kuitenkin lyhyen aikaa maailmanlistan kärkeä Pro League -voittonsa jälkeen ElinvoimaisuusVuoden kaksi viimeistä ulkoilua eivät kantaisi samaa hedelmää. He putosivat Rio Majorista sijalla 12-14 ja vain 5-6 sijalla BLAST World Finalissa. EPL oli heidän vuoden ainoa loistava hetki, ja sen poistuminen taulukosta lopulta aiheutti kärki ja yritys putoaa kymmenen parhaan joukosta.