woxic-tähdet Eternal Fire -hahmona kukistavat Liquid PlatoBlockchain Data Intelligencen. Pystysuuntainen haku. Ai.

woxic-tähdet Eternal Fire voitti Liquidin

Ikuinen tuli ovat voittaneet Neste kahden kartan sarjassa voittamalla Vertigon (16-13) ja Infernon (16-11). ilmaiseksi "Oxwoxic⁠" eker oli hallitseva ottelussa, keräten 34 tappoa Vertigolla ja 31 Infernolla, keskiarvolla 1.78.

Ikuinen tuli pitämään ESL Pro Leaguen pudotuspelihaaveensa elossa voittamalla 2-0 ottelulla vastaan Movistar Riders odottaa heitä viimeisenä pelipäivänä.

toisessa päässä, Neste ovat tuhlanneet varhaisen mahdollisuuden taata paikka kolmen parhaan joukossa, mutta he ovat edelleen karsinnassa päästäkseen pudotuspeleihin. Seuraavaksi kohtaavat pohjoisamerikkalaiset Cloud9 sunnuntaina toivoen saavansa kolmannen voiton pitääkseen itsensä pudotuspeleissä.

woxic osoitti hallitsevaa muotoa sarjassa

Eilisen kamppailun jälkeen kartalla, Neste uteliaana päätti aloittaa terroristien puolelta Ikuinen tuli's Vertigo -valinta. Jonathan ”⁠EliGE⁠” Jablonowski toimitettu Neste pistoolikierros quad-killillä, mutta Ikuinen tuli vastasivat välittömästi omalla kierroksellaan. Turkin joukkue johti 5-2-johtoon woxic peli aloitti loistavasti useilla multi-killillä, mutta johto ei kestänyt kauan. Neste pian tasoitti pisteet ja näytti siltä, ​​että he olivat voittavan puoliajan, mutta Ikuinen tuli vastasi ratkaisevalla kierroksella, jossa he olivat aseistettuina vain pistooleilla 8-7.

Toinen puoliaika oli yhä huonompi tapaus, kun molemmat joukkueet kamppailivat ottaakseen pelin käsiinsä, tappioita pistooleja vastaan ​​ja yksittäisiä epäonnistumisia puoliajan tarinassa. Joukkueet vaihtoivat kierroksia muutaman avauskierroksen aikana aiemmin Josh "⁠OSee⁠" Ohmi's hukatut laukaukset 10-10 hintaan Neste. Heidän taloutensa murtui ja he putosivat 10-13, ja joukkueet vaihtoivat kierroksia sen jälkeen. woxic ja Ismailcan ”⁠XANTARES⁠” Dörtkardeş tarjosi kartan ratkaisevan hetken, kun heidän kaksi sankariaan AK-47:ää teki kaksi tappoa, jotka saivat turkkilaisen puolen kartan kohdalle ja rampautumaan. Nestetaloudessa, lopulta sulkemalla kartan 16-13.

Neste sai kuuman alun Infernossa, kieltäen Ikuinen tuli's pistoolikierroksen voitto seitsemän erän sarjalla. Maalitilanteen näyttäessä turkkilaisten kannalta synkältä, XANTARES antoi kolminkertaisen tappamisen, joka käänsi pelin vauhtia täysin. Ikuinen tuli palasi voittamaan puoliajan 8-7 woxic 21 tappoa puoliajalla, mukaan lukien upea 1vs2-kytkin.

Toinen puoli alkoi Ikuinen tuli nousi kärkeen force-buy-sodissa, kun he juoksivat 13-9-johtoon hetkessä. A-kohteen pistoolisyöksy rikkoi Neste taloudellinen, mikä johti siihen, että he keräsivät vain kaksi kierrosta CT-puolellaan, ja sieltä toinen uskomaton suoritus woxic osoittautui liikaa käsiteltäväksi Neste koska he menettivät kartan 11-16.