Borussia Dortmund stelt zijn plaats in de Champions League veilig! PlatoBlockchain-gegevensintelligentie. Verticaal zoeken. Ai.

Borussia Dortmund stelt zijn plaats in de Champions League veilig!

We hebben zojuist de overwinning van Borussia Dortmund in de Bundesliga-finale gevierd. Destijds verpletterde het voetbalteam Leipzig en hief het zijn vijfde op Duitse beker.

We keken met ingehouden adem naar de wedstrijd en waren waarschijnlijk zelfs gelukkiger dan de spelers zelf. Als gevolg hiervan kwam Borussia Dortmund in de top vier van de sterkste voetbalteams en verzekerde zich van een plek in de Champions League na 33 triomfantelijke rondes.

Ildar Sharipov, de oprichter en president van InstaForex zei: “Op dit moment is InstaForex niet alleen een makelaar, maar eerder een IT-bedrijf, dat zwaar investeert in technologie en ernaar streeft om de klanten regelmatig nieuwe innovatieve producten aan te bieden. Het is bekend dat IT ook een zeer belangrijke rol speelt in het voetbal, dus we zijn niet alleen op zoek naar een leidend team, maar ook naar technologieliefhebbers in het voetbal die perfect passen bij onze bedrijfsfilosofie. Om deze redenen was het een logische keuze om aan te sluiten bij een team als Borussia Dortmund. We kijken ernaar uit om met de club samen te werken om onze respectievelijke merken verder te ontwikkelen op de markten van Azië en GOS ”.

In de uitwedstrijd van de 33e ronde die drie dagen na de Bundesliga-finale plaatsvond, won Borussia Dortmund met 3: 1 in Mainz. Het was de 19e overwinning van het team dit seizoen.

De Black and Yellows verbaasden iedereen met hun spectaculaire teamwork en briljante techniek. Tijdens de wedstrijd maakte Borussia Dortmund 681 passes, schoot 13 keer op doel en scoorde 4 keer.

Het balbezit van Borussia Dortmund was zelfs twee keer zo groot als dat van de tegenstander.

InstaForex

Tijdens de eerste 45 minuten van de wedstrijd scoorde het team twee doelpunten. In de 23e minuut opende verdediger Rafael Guerreiro de score voor Borussia Dortmund.

In de 43e minuut zette middenvelder Marco Reus de winning streak voort. Het leek erop dat de uitkomst van de wedstrijd vooraf was bepaald, maar Mainz was niet van plan zo gemakkelijk op te geven.

In de tweede helft van de wedstrijd verdedigde Borussia Dortmund krachtig. In de 80e minuut scoorde Julian Brandt het 3e doelpunt. Mainz opende de score dankzij de last-minute penalty, maar het kon geen schaduw werpen op de overwinning van Zwart en Geel.

InstaForex feliciteert het team met de welverdiende overwinning en wenst de kampioenen nog meer glorieuze overwinningen! In juni kijken we naar de voetbalclub die in de Champions League speelt.

Borussia Dortmund neemt voor de vijfde keer op rij deel aan het toernooi. We zijn er zeker van dat het team nog meer opmerkelijke prestaties zal vieren en hopen op onvergetelijke sportevenementen in de toekomst.

Alles gebeurt met een reden. Sinds InstaForex een sponsor van Borussia Dortmund heeft het team geen enkel toernooi gemist en jaar na jaar de Duitse beker opgeheven.

Onze voormalige partner, Liverpool, won de UEFA Champions League Cup na een vierjarig sponsorcontract in 4–2014 met ons bedrijf. Magnus Carlsen staat met name bovenaan de FIDE-wereldranglijst sinds het begin van onze samenwerking in 2018.

Over InstaForex

Momenteel, InstaForex is een van de toonaangevende makelaars op de Forex-markt. Het aantal klanten van het bedrijf bedraagt ​​meer dan 7,000,000 mensen over de hele wereld en het volume van InstaForex in de handelsactiviteiten wordt elke dag groter.

In deze relatie draagt ​​InstaForex veel bij aan de levering van het ononderbroken en reguliere werk van de handelsservers, waardoor de stroom van de klantorders over talloze servers kan worden verdeeld, inclusief de tussenliggende datacenters.

De geschiedenis van de makelaar van profielsponsoring in de sport over de hele wereld omvatte het Premier League-team Liverpool FC en het formuleteam Dragon Racing.

InstaForex is elk jaar sinds de lancering een bekroond bedrijf en heeft gewonnen in categorieën als de beste makelaar in Azië, de beste makelaar in Oost-Europa, de beste detailhandel in forex, de beste makelaar in het GOS en vele anderen.