Cloud9 2-0 Eeuwig vuur na comeback via Viaduct PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Cloud9 2-0 Eeuwig vuur na comeback via viaduct

Cloud9 behaalden hun tweede ESL Pro League-overwinning na hun nederlaag Eeuwig vuur 2-0. Vladislav "⁠Nafany⁠" Gorsjkov en Company overleefde de Turkse kant om Dust2 16-12 te claimen en baande zich een weg naar een comeback-overwinning op Overpass, 16-11.

Abay "⁠HObbit⁠" Khasenov en Dmitry "⁠Sh1ro⁠" Sokolov waren Cloud9's meest impactvolle spelers, de Kazachse die een 1.34 rating op Dust2 en de Russische sniper die een 1.79 rating op Overpass neerzet. Ismailcan "⁠XANTARES⁠" Dortkardeş scheen helder voor Eeuwig vuur op beide kaarten en eindigde met de hoogste rating van de serie op 1.70, hoewel zijn inspanningen niet genoeg waren om zijn team de overwinning te bezorgen.

sh1ro was een kracht om rekening mee te houden op Viaduct

Cloud9 kwam uit de poorten zwaaiend op Dust2 als HObbit en Sergey "⁠Ax1Le⁠" Rykhtorov vroeg bovenaan het scorebord om hun team een ​​6-2 voorsprong te geven. Het momentum verschoof daarna Eeuwig vuur vonden hun groove en begonnen hun Russische tegenstanders op elke hoek te verslaan, en bereikten uiteindelijk een 9-6-voorsprong bij de rust. XANTARES en gratis "⁠Woxic⁠" Eker kwam tot leven in het laatste deel van de helft toen het paar respectievelijk 1.79 en 1.33 ratings behaalde.

In de tweede periode draaiden de rollen volledig om als Eeuwig vuur konden niet voortbouwen op hun succes in de eerste helft en pakten nog maar drie rondes voor de rest van de kaart. Cloud9Dankzij de bekwaamheid van de CT-kant konden ze Dust2 in stijl afsluiten en de overwinning van 16-12 mee naar huis nemen HObbit's 25 kills en 1.34 rating.

Eeuwig vuur trok eerste bloed op Viaduct dankzij een quad-kill van Ahmet "⁠Paz⁠" Karahoca en een gecontroleerde meerderheid van de eerste helft die hen een 11-4 voorsprong opleverde bij de wissel. XANTARES was in een klasse apart toen de Turkse geweerschutter cruciale openingsfragmenten verzamelde en maar liefst 23-7 KD registreerde met 172.9 ADR.

Starend naar een achterstand van zeven ronden, Cloud9 leverde een perfecte CT-zijprestatie en behaalde uiteindelijk de 16-11 comeback-overwinning op Overpass. Eeuwig vuur's dynamische speelstijl en precisie waren nergens te vinden in de tweede helft, zelfs de hoogvliegende XANTARES slaagde er slechts in om zeven frags op te pikken in de laatste 12 ronden. sh1ro enorm opgevoerd voor zijn team en eindigde met een server-high 31 kills en 1.79 rating.

Eeuwig vuur hadden het voordeel uit de rust op beide kaarten, maar konden hun voorsprong niet vasthouden omdat het Turkse superteam puntloos blijft in Groep D. Ze hebben de kans om hun eerste EPL-overwinning veilig te stellen tegen een worstelende Kwaadaardige genieën kant in hun volgende wedstrijd, die begint op vrijdag om 16:00 .