Kwaadaardige genieën verslaan Movistar Riders en claimen de tweede overwinning in EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Evil Geniuses verslaan Movistar Riders en claimen tweede overwinning in EPL

Kwaadaardige genieën behaalden hun tweede overwinning bij ESL Pro League Seizoen 16 na het verslaan van Movistar Riders 2-0. De Spaanse ploeg had moeite om een ​​impact te maken op de T-kant van Viaduct (9-16) voordat ze vervaagden op hun keuze voor Nuke (8-16). De Noord-Amerikaanse ploeg kan nog steeds een plaats in de top 3 in Groep C behalen, maar zal verschillende resultaten nodig hebben om de laatste twee speeldagen hun weg te vinden.

Dit is de vierde nederlaag op rij voor Alexander "⁠alex⁠" Masanetmannen bij deze editie van EPL die al zijn uitgeschakeld in de play-offs en nu onderaan Groep D zitten met slechts één kaart tegen Vloeistof op hun naam. De laatste wedstrijd voor Movistar Riders zal ze een line-up zien tegen Eeuwig vuur, het andere worstelende team in de groep.

autimatic was de ster van de show met een beoordeling van 1.60 in de hele serie

De actie tussen Movistar Riders en Kwaadaardige genieën begon met de kaartkeuze van Viaduct door laatstgenoemde. Vincent "RehBrehze⁠" Cayont opende de wedstrijd met een 4k op de pistoolronde, wat de Noord-Amerikanen het vroege voordeel aan de T-kant gaf. De 24-jarige begon goed, maar het was Timothy "⁠Autimatisch⁠" Ta om het meest voor te schitteren Kwaadaardige genieën aangezien de Amerikaanse rifler tijdens de eerste helft een score van 1.52 noteerde.

Movistar Riders kwam terug van een 3-7 achterstand dankzij hun vermogen om de A-bombsite te verdedigen, met Raul "⁠DeathZz⁠" Jordan Nieto Niet goed presteren rond het middengebied. De Spaanse ploeg redde een 7-8 achterstand bij het ingaan van de rust.

Kwaadaardige genieënDe doorbraak kwam vroeg in de tweede helft na alex's mannen namen de tweede pistoolronde, maar bouwden niet voort op dat succes. De Noord-Amerikaanse Deagles stopten de Spanjaarden rond de toiletten om een ​​periode van defensieve dominantie voor neaLaN's mannen. Kwaadaardige genieën ploeg verloor nog maar één ronde op weg naar een overwinning van 16-9.

Het werd alleen maar erger voor Movistar Riders terwijl ze worstelden om een ​​impact te maken op de T-kant van Nuke. Kwaadaardige genieën waren comfortabel bij de kaartkeuze van hun tegenstanders, en de Noord-Amerikaanse CT-agressie deed aanvankelijk wonderen, met neaLaN's mannen cruisen naar een 9-1 voorsprong. Geconfronteerd met uitschakeling, slaagde de Spaanse ploeg erin zich te stabiliseren en vijf opeenvolgende rondes te nemen om de achterstand terug te brengen tot 6-9.

Kwaadaardige genieën claimde de tweede pistoolronde dankzij een cruciale triple-kill door Brehze, een kickstart van een korte reeks die de Noord-Amerikanen op de rand van de overwinning zette met een achterstand van 13-6. autimatisch stond in brand, en samen met Brehze en Arm "⁠HexT⁠" Postma, dreef zijn ploeg naar een 16-8 overwinning om de serie te winnen.