Heroïsche stap voorbij G2, ga door naar BLAST Fall Final halve finale PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Heldhaftige zet voorbij G2, ga door naar de halve finale van BLAST Fall Final

heldhaftig werd het derde team dat een plek veiligstelde in de halve finale van BLAST Premier Fall Final 2022 na het verslaan van G2 in de kwartfinale. De Casper "⁠CadiaN⁠" Moller-geleide ploeg claimde gemakkelijk Mirage (16-8) na een succesvolle CT-ploeg voordat ze zelf een overtuigende nederlaag leden op Nuke (6-16). De reeks werd dankzij Vertigo (16-12) beslist Rasmus "⁠Sjuush⁠" Wenk's optreden.

De Deense ploeg gaat aan de slag Vloeistof in de eerste halve finale op zaterdag om 15:30 . heldhaftig versloeg eerder in november de Noord-Amerikanen in de Legends Stage van de IEM Rio Major en zal hun optreden voor eigen publiek willen herhalen.

Heroic zal spelen in de Royal Arena na het verslaan van G2

G2 openden hun keuze van Mirage met een overwinning in een pistoolronde, maar een misplaatste Molotov tijdens een push op de B-site keerde het tij, waardoor heldhaftig om hun gedwongen aankoop om te zetten. De Deense ploeg nam de leiding en keek nooit meer achterom, door zes opeenvolgende ronden te rijgen om een ​​fantastische CT-helft met 12-3 voorsprong af te sluiten Martin "⁠Stavn⁠" Lund en Cadian bovenaan het scorebord.

G2 vond na rust wat meer succes en claimde vijf verdedigingsrondes, maar de achterstand was te groot om te overwinnen. heldhaftig claimde comfortabel de leiding in de reeks met een 16-8 overwinning aan de T-kant. Rasmus "⁠HooXi⁠" Nielsen kon geen impact vinden in de server en eindigde de kaart met een beoordeling van 0.24 en 33.3 ADR.

De Europese ploeg kwam in veel betere vorm naar Nuke en nam het vroege voordeel aan hun favoriete CT-kant. Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač speelde een solide verdedigende helft, registreerde een 14-6 KD en een 1.59 rating tijdens het voortbewegen G2 tot een halve overwinning. heldhaftig zette een gedwongen koop om in de tiende ronde, waardoor ze weer op de been konden komen en drie van de resterende zes rondes konden stelen om voor de pauze een score van 5-10 te redden.

G2 zetten hun vorm voort in de tweede helft en lieten slechts één ronde vallen terwijl ze naar een 16-6 overwinning reden om de reeks gelijk te trekken. Nemanja "⁠HuNter-⁠" Kovač en Ilya "⁠M0NESY⁠" Osipov maakten indruk tijdens hun korte aanvalsperiode met respectievelijk 1.94 en 1.76 beoordelingen.

G2 bleven pistoolrondes domineren door de opening op Vertigo te nemen, maar hun succes was van korte duur. heldhaftig reageerden snel met een eigen overwinning om de CT-economie tijdelijk te breken en een 6-3 voorsprong te claimen. sjuus zorgde voor het hoogtepunt van de helft met een 1v3 koppeling richting de B-site om de laatste ronde van zijn team in de 6-9 helft veilig te stellen.

De Europese ploeg behaalde hun record van 100% pistoolrondes in de serie nadat ze naar de T-kant waren overgeschakeld, waardoor hun voordeel werd uitgebreid naar 11-6. G2's aanval raakte onmiddellijk een muur zodra de heldhaftig geweren kwamen tevoorschijn en wisten slechts één ronde eerder te claimen Cadian en het bedrijf sloot de reeks af met een score van 16-12.

De nederlaag betekent: G2 zijn uitgeschakeld in het Deense LAN en zullen terug naar huis reizen met alleen een overwinning op Fluxo naar hun naam. Hun seizoen is echter nog niet voorbij, want dankzij hun positie op de circuitranglijst zullen ze in december deelnemen aan de BLAST Premier World Final.