Liquid overleeft de angst van Movistar Riders in EPL-opener PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Vloeistof overleeft Movistar Riders-schrik in EPL-opener

Vloeistof hebben zichzelf een overwinning behaald in hun openingswedstrijd van ESL Pro League seizoen 16, en een overwinning bij elkaar schrapen tegen Movistar Riders in een reeks die veel dichterbij kwam dan verwacht. Een comeback was vereist van Vloeistof om hun keuze te maken uit Mirage, die ze met 16-13 veiligstelden, maar een overwinning van 16-14? Movistar Riders op Inferno dwong uiteindelijk een derde kaart af die Vloeistof nam nipt de lijn over, 16-13.

De Noord-Amerikaanse kant had te kampen met een gloeiend hete prestatie uit de poorten van Antonio โ€œโ Martรญnezโ โ€ Martinez op Mirage, die indruk maakte in zijn eerste optreden tegen de hoogste oppositie onder de vlag van de Riders. Toch was het Spaanse team niet in staat om naast hun nieuwkomer op te treden en kreeg uiteindelijk een enorme voorsprong op Mirage, maar wist zich te herstellen door een overwinning op Inferno te behalen voordat het haperde tegen een zinderende prestatie van Elige op Vertigo.

Vloeistof zullen blij zijn met een overwinning in hun openingsreeks, hoewel de bekrompen manier waarop ze de overwinning claimden iets zal zijn om op terug te kijken bij het bekijken van de banden ter voorbereiding op hun wedstrijd tegen Kwaadaardige genieรซn op donderdag. Movistar Riders, zal ondertussen hopen op een iets betere prestatie tegen FURIA, een serie die ze echt moeten winnen als ze een kans willen maken op de play-offs.

EliGE en YEKINDAR vonden belangrijke impact in de hele reeks voor Liquid

VloeistofDe keuze van Mirage markeerde waar de strijd begon, met een T-kant die al vroeg terugkwam om hen te achtervolgen. Een sterke verdedigingslinie van Movistar Riders aangedreven door een versterkt display van Martinez hielp de Spanjaarden aan een stevige 7-1 voorsprong, een handvol verloren rondes van Vloeistof gebeurt op tragische wijze omdat ze een paar voordelen laten wegglippen. Multi-kill-rondes van JEKINDAR en Elige heeft een volledige klapband voorkomen, maar Martinez bleef een doorn in het oog Vloeistof's kant gedurende de helft en was de sleutel in het veiligstellen van zijn team een โ€‹โ€‹10-5 voorsprong bij de rust.

Movistar Riders breidden hun voorsprong verder uit naar 13-5 na de side swap, een gedwongen koop van Vloeistof in de tweede ronde keerde het tij bijna alleen voor de Spanjaarden om nipt de overwinning te pakken. Toen de geweren echter eenmaal in de hand waren, verschoof het momentum volledig naar: Vloeistof's gunst, dominantie van het geweerduo van JEKINDAR en Elige ronde na ronde voorkomen dat de Spaanse inquisitie op bomsites terechtkwam. Vooral de Letse presteerde geweldig en was de stuwende kracht in een spree van elf ronden Vloeistof terwijl ze de overwinning van de Riders pakten en de kaart eindigden met een 32-20 KD en 1.65 rating.

Inferno had een veel meer heen en weer eerste helft, waarbij geen van beide teams de voorsprong te lang kon vasthouden. Rondes werden heen en weer geruild als Vloeistof presenteerde geen erg overtuigende verdediging, met slechts acht ronden voor de rust na een aantal sterke oproepen van Movistar Riders. Martinez's sterke vorm ging door op de kaart, maar deze keer kreeg hij gezelschap Alexander "โ alexโ " Masanet, die vooral in de tweede helft impact vond. Er was een kort moment waarop het leek alsof Vloeistof zou opnieuw de overhand hebben op de latere momenten van de kaart na Elige in een sleutelronde een opstelling in appartementen gesloopt, maar Movistar Riders sloten hun verdediging af en haalden amper een 16-14 overwinning om een โ€‹โ€‹Vertigo-beslisser te forceren.

Vloeistof kwam de laatste kaart van de serie binnenstormen en racete naar een 7-1 voorsprong aan de CT-kant na een handvol impactvolle rondes van Josh "โ OZieโ " Ohm. Het was een 2vs3 herkansing die Vloeistof ging voor en faalde uiteindelijk in dat keerde het tij, de ronde verplettering Vloeistof's economie en helpen Movistar Riders kom terug op de kaart en win de resterende zeven ronden van de helft om een โ€‹โ€‹voorsprong te verkleinen. Toen de kanten eenmaal omgewisseld waren, Vloeistof kreeg opnieuw de controle, hoewel ze twee rondes lieten vallen op eco en lage aankopen om de achterstand dicht te houden.

Die rondes kwamen terug om hen te achtervolgen als... Movistar Riders begon zich terug te trekken en heel even leek het erop dat de Spanjaarden de overwinning zouden stelen; echter, Elige opgevoerd met een enorme quad-kill-ronde om het tij te keren, en JEKINDAR volgde de dingen op met dubbele en driedubbele kill-rondes om te helpen Vloeistof net een overwinning bij elkaar schrapen, 16-13.