Vloeibare take down fnatic om kwartfinale-optreden veilig te stellen in Malta PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Liquid haalt fnatic neer om kwartfinale in Malta veilig te stellen

Vloeistof verdiende een plek in de kwartfinale van ESL Pro League seizoen 16 na hun 2-1 overwinning op fnatic in de eerste ronde van de play-offs. Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski dreef de Noord-Amerikanen naar de overwinning op Inferno (16-13) terwijl Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinski's nam de server over op Ancient (16-10)

Ondertussen fnatic verlaat EPL op de 9-12e plaats voor de derde opeenvolgende editie van het toernooi, omdat ze sinds maart 2020 geen top-acht positie hebben bereikt toen ze EPL seizoen 10 Europa online wonnen.

YEKINDAR was de ster van de show op Ancient met een beoordeling van 1.59

De actie tussen fnatic en Vloeistof begon met de keuze van de Noord-Amerikanen voor Inferno. De Europese mix begon aan de CT-kant met een succesvolle pistoolronde, maar hun streak duurde niet lang. Het aanvallende team maakte gebruik van een onstabiele defensieve opstelling op het A-terrein om een ​​7-3 voorsprong veilig te stellen, met dank aan JEKINDAR en Nick "⁠Nitr0⁠" Kaneel het winnen van verschillende openingsduels. Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson was subliem voor fnatic, en zijn optreden was cruciaal in de missie om een ​​7-8 helft te redden.

mezi's mannen waren meer op hun gemak nadat ze van kant veranderden, en dat is wanneer Fredrik "⁠RoeJ⁠" Jorgensen kwam tot leven. fnatic claimde een voorsprong van 13-12 voordat een volledige storing in de communicatie in de 26e ronde was toegestaan Elige om vier T's neer te halen met de MP9 en het tij te keren ten gunste van Vloeistof. De Noord-Amerikaanse ploeg bereikte de kaart met 16-13 na een reeks van vier ronden.

fnatic kwamen naar hun keuze Viaduct op zoek om in de serie te blijven, en een 1v3-koppeling van KRIMZ in de tweede ronde stelden de Europeanen in staat om de vroege voorsprong te nemen. JEKINDAR was weer fantastisch, met de 22-jarige die een side rating van 1.35 CT registreerde om te behouden Vloeistof in de wedstrijd. Twee 'force buy'-overwinningen gaven de Noord-Amerikaanse ploeg de kans om een ​​7-8 achterstand veilig te stellen voor het ingaan van de tweede helft.

Vloeistof slaagde er opnieuw niet in om voort te bouwen op hun overwinning in de pistoolronde, en fnatic lieten hun kans niet liggen. De Europese mix zakte slechts één ronde voordat de serie avond werd met een 16-9 overwinning op Overpass. Nico "⁠Nicoodoz⁠" Tamjidi's 3k greep op de B-site was het hoogtepunt van de kaart en het spel dat het momentum terugbracht ten gunste van fnatic.

De serie werd besloten op Ancient, en het was fnatic om als eerste toe te slaan aan de CT-kant na het nemen van de openingspistoolronde. reeJ was solide gedurende de helft toen hij een rating van 1.48 verzamelde om zijn team naar een vroege 6-3 voorsprong te brengen. EEN JEKINDAR 1v2-koppeling op de B-site maakte een einde aan de streak van de Europeanen en kreeg Vloeistof terug in de wedstrijd, wat leidde tot nog een 8-7 helft in het voordeel van de verdediging.

De Noord-Amerikaanse ploeg vertraagde niet na het wisselen van kant en liet slechts twee ronden vallen in een dominante defensieve vertoning die de wedstrijd eindigde met een achterstand van 16-9.

De overwinning betekent dat Vloeistof zal onder ogen zien MOUZ op donderdag om 15:30 strijden voor een plek in de halve finale van het Maltese LAN.