Buitenstaanders voltooien reverse-sweep over FURIA en gaan door naar EPL-kwartfinales PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Buitenstaanders voltooien reverse-sweep over FURIA, gaan door naar EPL kwartfinales

Buitenstaanders zijn door naar de kwartfinales van seizoen 16 van de ESL Pro League nadat ze met 2-1 hadden gewonnen FURIA. De Russen lieten hun kaartkeuze van Ancient 11-16 vallen, stuiterden terug op Vertigo 16-10 en domineerden op Inferno, 16-6. Evgenii "⁠FL1T⁠" Lebedev schitterde op de laatste twee kaarten van de serie toen hij eindigde met respectievelijk 1.43 en 1.72 beoordelingen op Vertigo en Inferno.

FURIA verlaat de competitie op de 9-12e plaats, ver verwijderd van hun EPL Seizoen 15-campagne waarin ze de halve finales bereikten en 3-4e overall werden. Buitenstaandersaan de andere kant hebben ze een van hun hoogste Big Event-finishes van het jaar veiliggesteld, ongeacht hoe de rest van hun EPL-run zich afspeelt.

FL1T speelde een belangrijke rol in het succes van Outsiders

Buitenstaanders trok het eerste bloed op Ancient en behaalde al vroeg een 6-2 voorsprong Dzjami "⁠Jame⁠" Ali schakelde voortdurend de aanval uit door verspreid over de kaart te spelen of zich te concentreren op een enkele bomlocatie. FURIA draaide de zaken om in het laatste deel van de helft en won vijf van de laatste zeven rondes, waardoor hun achterstand uiteindelijk werd teruggebracht tot slechts één bij de pauze. Yuri "⁠Yuurih⁠" Santos versterkte de heropleving van zijn team en eindigde de eerste helft bovenaan het scorebord met twaalf moorden, waarvan er tien in de laatste zeven ronden vielen.

Andrew "⁠ArT⁠" Piovézan's ploeg begon de tweede periode op dominante wijze, met vijf opeenvolgende rondes als Buitenstaanders bood nauwelijks weerstand in de verdediging. De CIS-ploeg brak de streak van hun tegenstanders in de 21e en toonde wat strijd in de laatste fase van de wedstrijd, maar kon uiteindelijk geen antwoord vinden op FURIA's agressie en superieure aanwezigheid op de kaart. De Brazilianen namen de 16-11 overwinning op Ancient en 1-0 series voorsprong mee naar huis tijdens hun kaartkeuze van Vertigo.

Vertigo begon net zoals Ancient deed Buitenstaanders met 6-2 stevig op voorsprong. Jame en het bedrijf zou hun voordeel deze keer niet laten glippen toen de Russen met 11-4 de overstap maakten dankzij stevige sitecontrole en FURIA‘de economische strijd. kunst was de enige ster aan de kant van de Brazilianen met een rating van 1.56 in de eerste helft en een aas in de 21e ronde, terwijl de rest van zijn team moeite had om enige impact te maken.

FURIA scoorde de eerste drie rondes die uit de rust kwamen om het gat terug te brengen tot vier, maar Buitenstaanders sloeg snel terug en bereikte het kaartpunt op 15-8. De Brazilianen zouden echter niet zonder slag of stoot ten onder gaan en pakten back-to-back rondes op Buitenstaanders' voorsprong was gewoon te groot om te overwinnen toen de Russen Vertigo met 16-10 wonnen en de reeks naar een beslisser op Inferno stuurden.

De Brazilianen sloegen als eerste toe en claimden het openingspistool, maar vanaf dat moment was het alles Buitenstaanders die bij rust een duizelingwekkende 11-4 voorsprong had. FURIA zag er volledig verloren uit, zelfs na het wisselen van kant, wat opleverde Jame's mannen de opening om kaart en series te claimen wijzen op 15-4. FURIA had nog een laatste poging om zichzelf terug in de wedstrijd te brengen, maar de score was uiteindelijk te ver buiten bereik omdat FL1T de genadeslag uitgedeeld om de kaart 16-6 af te ronden.

BuitenstaandersDe volgende wedstrijd zal tegen de winnaars van Groep A zijn Vitaliteit op vrijdag om 15:30 voor een plek in de halve finale van de ESL Pro League.