Vitality haalt NIP neer om de tweede overwinning te behalen in EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Vitality haalt NIP neer en behaalt tweede overwinning in EPL

Vitaliteit verslagen Ninjas in pyjama's in een serie van twee kaarten, waarbij hij met 16-14 won op Nuke nadat hij de Zweden een comeback van een 13-3-score had ontzegd en de wedstrijd op Vertigo met 16-8 had beëindigd.

Vitaliteit zit nu bovenaan de groep naast Natus Vincere, met beide teams ongeslagen na de eerste twee wedstrijden. Mathieu "⁠ZywOo⁠" Herbaut zette zijn geweldige vorm voort tijdens het evenement en behield zijn plaats als de best beoordeelde speler met een rating van 1.47 in de serie, met een nieuwe toevoeging Lotan "⁠Spinx⁠" Giladi niet ver achter de Fransman.

Ondertussen Ninjas in pyjama's worstelde opnieuw aan de T-kant van beide kaarten en kreeg drie rondes op Nuke en slechts één op Vertigo. Na de matige vertoning van gisteren in de 0-2 verlies tegen fnatic, de Zweden zitten nu in een lastige positie onderaan de groep, met de wedstrijd van morgen tegen Heilige Geest een kans om het momentum in hun voordeel om te buigen.

ZywOo was niet verwonderlijk de hoogst gewaardeerde speler van de serie

De serie begon op Nuke, een kaart Ninjas in pyjama's staan ​​er niet om bekend regelmatig te plukken. Ze begonnen aan de aanvallende kant traag, met een ZywOo 1vs3-koppeling in de derde ronde van de game die het toneel vormt voor de vroege uitwisselingen. Vitaliteit zetten hun dominantie voort, want ze gingen met 7-0 voor voordat ze hun eerste lieten vallen. Hampus "⁠Hampus⁠" moeilijke vraag vond een succesvolle timing met een agressieve duw naar de lagere locatie, doodde er twee en bezorgde zijn team een ​​bommenfabriek op een presenteerblaadje. Ninjas in pyjama's konden daar echter niet op voortbouwen, want ze vonden nog maar twee ronden in het restant van de helft en gingen de rust in met een achterstand van 3-12.

Vitaliteit's onberispelijke pistoolronde gaf hen een voorsprong van tien ronden, met de kaart volledig in hun controle. Louis "⁠Brollan⁠" Brolin kwam opdagen toen zijn team hem het meest nodig had, maar kreeg in de volgende ronde een triple-kill. Dat spel ontstak een vuur in zijn team, waarbij de Ninja's elf van de volgende twaalf ronden wonnen, met een afnemende achterstand die het moreel van het team zichtbaar verbeterde. Vitaliteit vond een tweede wind die hen de laatste twee ronden won na hun mislukte streak, met een cruciale Dan "⁠ApEX⁠" Madesclaire double-kill om zijn team over de streep te krijgen en de serie naar Vertigo te verplaatsen.

NIP won slechts vier T-side rondes in de serie

Ninjas in pyjama's begon sterk op Vertigo, won de pistoolronde en hield de leiding tijdens de openingsrondes. Ze kwamen tot een 5-2 voorsprong, maar konden het niet volhouden als Vitaliteit begonnen zich op de kaart te manifesteren. De achterstand bleef dicht tot aan de rust, waarbij de Europese maaidorser de kleinste voorsprong had.

Toen de partijen veranderden, Vitaliteit leek in volledige controle. Ze daalden slechts één ronde gedurende de helft tot Patrick "⁠Es3tag⁠" Hansen's 1v2-koppeling, zoals ze ontkenden Ninjas in pyjama's elke ruimte, zelfs niet toestaan ​​dat ze hun standaard instellen. Spinx keek thuis op de kaart en registreerde 105 ADR op de kaart om zijn team nog een overwinning in het toernooi te bezorgen.