Vitaliteit top EPL Groep A met overwinning op NAVI; lock in play-offs PlatoBlockchain Data Intelligence. Verticaal zoeken. Ai.

Vitaliteit top EPL Groep A met overwinning op NAVI; play-offs vastzetten

Vitaliteit een plek hebben geboekt in de play-offs van ESL Pro League seizoen 16 nadat ze Groep A bovenaan stonden met een overwinning op NAVI, de eerste keer dat Dan "⁠ApEX⁠" Madesclaire's troepen hebben een overwinning behaald op de Oekraïens-Russische kant sinds ze aan het begin van het jaar naar een internationale selectie draaiden. Het kostte alle drie de kaarten om de serie op te lossen, met een Inferno-overwinning van Natus Vincere plaats maken voor een reverse-sweep van Vitaliteit op Mirage en Viaduct.

De overwinning betekent dat Vitaliteit beginnen hun playoff-run in de kwartfinales, aangezien ze nu verzekerd zijn van een eerste plaats in hun groep, en ook redden Ninjas in pyjama's van eliminatie, iets dat een realiteit zou zijn geweest als Oleksandr "⁠S1mple⁠" Kostyliev's kant heeft de overwinning veiliggesteld. De race om de laatste twee plaatsen in groep A wordt ook opengelaten op weg naar de laatste speeldag, met zelfs een kans dat Natus Vincere haal het niet door als de resultaten niet naar wens zijn.

ZywOo had een uitstekende prestatie in de serie en eindigde met een beoordeling van 1.36

Viktor "⁠Sdy⁠" Oroedzjev was al vroeg in de serie de verschilmaker voor NAVI, slopen Vitaliteit's pogingen om in de A-bombsite op Inferno ronde na ronde langszij te komen s1mple terwijl het team bij de rust naar een aanzienlijke 11-4 voorsprong klom. Die extra buffer van rondes bleek de sleutel als Vitaliteit begon een comeback-poging in de tweede helft met Mathieu "⁠ZywOo⁠" Herbaut en Lotan "⁠Spinx⁠" Giladi combineren om hun team te helpen klimmen naar tien rondes, maar drie multi-kill-rondes van s1mple hielp NAVI de deal te sluiten en de kaart over de lijn te nemen, 16-10.

Mirage bracht een verandering van getijden teweeg als Vitaliteit kaatste terug, hoewel de achterstand veel strakker was omdat de teams gedurende een groot deel van de eerste helft verwikkeld waren in een strijd om de leiding. Natus Vincere omgezet een handvol T-kant voordelen uit de achterkant van fragging van s1mple en Valeriy "⁠b1t⁠" Vachovskiy om bij de rust een 8-7 voorsprong vast te leggen, maar Vitaliteit reageerde in natura toen ze in de aanval waren, een schitterend optreden van Peter "⁠Dupreeh⁠" Rasmussen het helpen scoren van overwinningen in een handvol cruciale rondes als Vitaliteit eerste matchpunt bereikt. Het leek alsof Natus Vincere kon verlenging afdwingen, twee lock-outrondes die leidden tot een achterstand van 15-14, maar dubbele kills van Emil "⁠Magisk⁠" Reif en Spinx maakte een einde aan die hoop en verplaatste de serie naar een Viaduct-beslisser.

viaduct zaag Natus Vincere opnieuw een vroege voorsprong nemen en een pistooloverwinning omzetten in een 4-0-voorsprong. Het kostte een aas van top te krijgen Vitaliteit op het bord, maar vanaf dat moment begonnen ze momentum op te bouwen en werkten ze omhoog om bij de pauze zes ronden te scoren. Eenmaal in de verdediging nam de internationale ploeg de volledige controle over, ZywOo met in de hoofdrol een samenhangende defensieve inspanning van hun kant waardoor NAVI er voor de gek uitzag. sdy's pogingen om aan te vallen door middel van monster en b1t's A loert in de meeste ronden niet effectief gebleken, en s1mple's heldendaden waren niet genoeg om het tij te keren, Natus Vincere door slechts drie rondes toe te voegen aan hun totaal eerder Vitaliteit sloot dingen uit 16-12.