woxic schittert als Eternal Fire Liquid PlatoBlockchain Data Intelligence verslaat. Verticaal zoeken. Ai.

woxische sterren als Eternal Fire versla Liquid

Eeuwig vuur hebben verslagen Vloeistof in een serie van twee kaarten, die Vertigo (16-13) en Inferno (16-11) won. gratis "⁠Woxic⁠" Eker was dominant in de wedstrijd en verzamelde 34 kills op Vertigo en 31 op Inferno, met een gemiddelde van 1.78.

Eeuwig vuur houden hun ESL Pro League playoff-droom levend door een 2-0 overwinning te behalen, met een wedstrijd tegen Movistar Riders wachten op hen op de laatste speeldag.

Aan de andere kant, Vloeistof hebben een vroege kans verspeeld om een ​​plaats bij de top drie te garanderen, maar zijn nog steeds in de race om zich te kwalificeren voor de play-offs. De Noord-Amerikanen nemen het vervolgens over Cloud9 op zondag in de hoop een derde overwinning te behalen om zichzelf in de play-offstrijd te houden.

woxic toonde dominante vorm in de serie

Na de strijd van gisteren op de kaart, Vloeistof vreemd genoeg besloten om te beginnen aan de terroristische kant van Eeuwig vuur's Vertigo-keuze. Jonathan "⁠EliGE⁠" Jablonowski geleverd Vloeistof de pistoolronde met een quad-kill, maar Eeuwig vuur reageerde meteen met een eigen rondje. De Turkse ploeg nam een ​​5-2 voorsprong, met woxic met een geweldige start van het spel met verschillende multi-kills, maar de voorsprong duurde niet lang. Vloeistof maakte al snel de gelijkmaker en het leek alsof ze op het punt stonden de helft te winnen, maar Eeuwig vuur antwoordde met een cruciale ronde waarin ze gewapend waren met alleen pistolen om de halve 8-7 uit te schakelen.

De tweede helft was een steeds rommeligere aangelegenheid met beide teams die worstelden om het spel in handen te krijgen, verliezen tegen pistolen en individuele missers het verhaal van de helft. De teams wisselden in de eerste paar rondes, voordat Josh "⁠OZie⁠" Ohm's gemiste schoten voor 10-10 kosten Vloeistof. Hun economie was kapot en ze gingen 10-13 onderuit, waarna de teams hun rondes wisselden. woxic en Ismailcan "⁠XANTARES⁠" Dortkardeş zorgden voor het cruciale moment van de kaart, aangezien hun twee helden AK-47's twee entry-kills leverden om de Turkse kant op de kaart te zetten en kreupel te maken Vloeistof's economie, waardoor uiteindelijk de kaart 16-13 wordt afgesloten.

Vloeistof kreeg een hete start op Inferno, ontkenning Eeuwig vuur's pistoolronde overwinning met een reeks van zeven ronden. Nu de achterstand er somber uitziet voor de Turken, XANTARES leverde een triple-kill die het momentum van het spel volledig omdraaide. Eeuwig vuur kwam terug om de helft te winnen met 8-7, met woxic 21 kills bij de rust, inclusief een verbluffende 1vs2-koppeling.

De tweede helft begon met Eeuwig vuur komen bovenop de gedwongen koopoorlogen terwijl ze in een mum van tijd naar een voorsprong van 13-9 renden. Een pistoolkoorts op de A-site brak de Vloeistof economie, wat ertoe leidde dat ze slechts twee rondes aan hun CT-kant verzamelden, en van daaruit nog een ongelooflijke prestatie van woxic bleek te veel om mee om te gaan Vloeistof toen ze de kaart 11-16 verloren.