Borussia Dortmund sikrer sin plass i Champions League! PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Borussia Dortmund sikrer seg sin plass i Champions League!

Vi har akkurat feiret seieren til Borussia Dortmund i Bundesliga-finalen. Den gang knuste fotballaget Leipzig og løftet sitt femte Tysk cup.

Vi så kampen med ventet åndedrag og var sannsynligvis enda lykkeligere enn spillerne selv. Som et resultat kom Borussia Dortmund inn i topp fire av de sterkeste fotballagene og sikret sin plass i Champions League etter 33 spilt triumferende runder.

Ildar Sharipov, grunnleggeren og presidenten til InstaForex sa: For øyeblikket er InstaForex ikke bare megler, men heller et IT-selskap, som investerer mye i teknologi og prøver å tilby kundene nye innovative produkter regelmessig. Det er velkjent at IT spiller en veldig viktig rolle også i fotball, så vi ser ikke bare etter et ledende team, men også etter teknologientusiaster i fotball som passer perfekt til vår forretningsfilosofi. Av disse grunner var det et naturlig valg å tilpasse seg et slikt lag som Borussia Dortmund. Vi ser frem til å samarbeide med klubben for å videreutvikle våre respektive merkevarer i markedene i Asia og SNG ”.

I bortekampen i den 33. runden som fant sted tre dager etter Bundesligafinalen vant Borussia Dortmund 3: 1 på Mainz. Det var lagets 19. seier denne sesongen.

The Black and Yellows overrasket alle med sitt spektakulære teamarbeid og strålende teknikk. I løpet av kampen gjorde Borussia Dortmund 681 pasninger, skjøt mot målet 13 ganger og scoret 4 mål.

Prosentandelen av Borussia Dortmunds ballbesittelse var faktisk dobbelt så mye som motstanderens.

InstaForex

I løpet av de første 45 minuttene av kampen scoret laget to mål. I det 23. minutt åpnet forsvareren Rafael Guerreiro scoringen for Borussia Dortmund.

I det 43. minutt fortsatte midtstopperen Marco Reus seiersrekke. Det så ut til at utfallet av kampen var forhåndsbestemt, men Mainz hadde ikke tenkt å gi opp så lett.

I andre omgang av kampen forsvarte Borussia Dortmund anstrengende. I det 80. minutt scoret Julian Brandt 3. målet. Mainz åpnet poenget takket være straffen i siste øyeblikk, men det kunne ikke kaste skygge for seieren til de sorte og gule.

InstaForex gratulerer laget med den velfortjente seieren og ønsker mesterne enda flere strålende seire! I juni ser vi fotballklubben som spiller i Champions League.

Borussia Dortmund vil delta i turneringen for femte gang på rad. Vi er sikre på at laget vil feire enda mer bemerkelsesverdige prestasjoner og håpe på uforglemmelige sportsbegivenheter i fremtiden.

Alt skjer for en grunn. Siden InstaForex ble en sponse av Borussia Dortmund har laget ikke gått glipp av en eneste turnering og har løftet den tyske cupen år etter år.

Vår tidligere partner, Liverpool, vant UEFA Champions League Cup etter en 4-årig sponsorkontrakt med selskapet vårt i 2014–2018. Spesielt har Magnus Carlsen toppet FIDEs verdensrangering siden begynnelsen av vårt samarbeid i 2011.