Cloud9 2-0 Eternal Fire etter Overpass-comeback PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Cloud9 2-0 Eternal Fire etter Overpass-comeback

Cloud9 sikret sin andre ESL Pro League-seier etter å ha tatt ned Evig brann 2-0. Vladislav “⁠Nafany⁠” Gorsjkov og kompaniet overgikk den tyrkiske siden med å kreve Dust2 16-12 og drev seg frem til en comeback-seier på Overpass, 16-11.

Abay «HObbit» Khasenov og Dmitry “⁠Sh1ro⁠” Sokolov var Cloud9sine mest virkningsfulle spillere, kasakherne tapte 1.34 på Dust2 og den russiske snikskytteren med 1.79 på Overpass. Ismailcan “ANTXANTARES⁠” Dörtkardeş lyste sterkt for Evig brann over begge kartene og endte med seriens høyeste rangering på 1.70, selv om innsatsen hans ikke var nok til å vinne laget hans.

sh1ro var en styrke å regne med på Overpass

Cloud9 kom ut av portene svingende på Dust2 as HObbit og Sergey “XAx1Le⁠” Rykhtorov toppet resultattavlen tidlig for å gi laget ledelsen 6-2. Momentumet endret seg etterpå Evig brann fant sporet sitt og begynte å utduellere sine russiske motstandere ved hvert hjørne, og nådde til slutt en 9-6 ledelse ved pause. XANTARES og gratis “⁠Woxic⁠” eker ble levende i siste del av omgangen da paret fikk henholdsvis 1.79 og 1.33 rangeringer.

Tabellene snudde fullstendig i andre periode som Evig brann klarte ikke å bygge videre på suksessen i første halvdel og tok bare tre runder til for resten av kartet. Cloud9sin CT-sideferdighet tillot dem å avslutte Dust2 med stil og ta hjem 16-12-seieren bak HObbit's 25 drap og 1.34 vurdering.

Evig brann trakk første blod på Overpass takket være en quad-kill fra ahmet “⁠Paz⁠” Karahoca og kontrollerte flertallet av første omgang, noe som ga dem en 11-4 ledelse ved vekslingen. XANTARES var i en liga for seg selv da den tyrkiske rifleren fikk viktige åpningsfragmenter og registrerte hele 23-7 K-D med 172.9 ADR.

Stirrer ned et underskudd på syv runder, Cloud9 leverte en perfekt CT-sideprestasjon og vant til slutt 16-11 comeback-seieren på Overpass. Evig brann's dynamiske spillestil og presisjon var ingen steder å finne i andre omgang som selv de høytflyvende XANTARES klarte kun å plukke opp syv frags på de siste 12 rundene. sh1ro trappet opp enormt for laget sitt og endte med serverhøye 31 drap og 1.79 rating.

Evig brann hadde fordelen etter pause på begge kartene, men klarte ikke å holde på ledelsen siden det tyrkiske superlaget forblir seierløst i gruppe D. De har en mulighet til å sikre sin første EPL-seier mot et slitende lag. Onde genier side i deres neste kamp, ​​som har avspark fredag ​​kl 16:00 .