Cloud9 går videre til Legends Stage med seier over GamerLegion PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Cloud9 går videre til Legends Stage med seier over GamerLegion

En eliminasjons- eller progresjonsspillsag Cloud9 og GamerLegion sammenstøt, det ene laget startet 0-2 og det andre 2-0 i Challengers Stage. Med alt å spille for Cloud9 klarte å vinne og gå videre til Legends-scenen.

For disse to lagene kunne ikke reisen deres hit vært mer kontrastrik. GamerLegion kan betrakte resultatet som en overprestasjon, ettersom de var en underdog som hadde undergravd forventningene bare ved å gjøre Majoren. Cloud9, på den annen side, kom inn som favoritter, rangert som nummer fire i HLTVs IEM Rio Major power-ranking før arrangementet, og bare presset seg gjennom Challengers-etappen etter en treg start i Rio.

Med to tette kartseirer går Cloud9 videre til Legends-stadiet

Kommer inn i denne kampen Dmitry “⁠Sh1ro⁠” Sokolov var den høyest rangerte spilleren på arrangementet, beviste han hvorfor i den aller første runden av Overpass med tre drap som Cloud9 vant pistolrunden. Momentumet varte imidlertid ikke lenge GamerLegion brakte seg tilbake i kampen på CT-siden. Gjennom noen store drap på AWP fra Frederik “⁠AcoR⁠” Gyldstrand, og et vakkert utført skuespill fra Nicolas “⁠ Keoz⁠” Dgus på monster, GamerLegion klarte å ta full kontroll over første omgang og ledelsen opp til 11-4.

Nå nede stort i andre omgang falt vekten på Timofey “⁠Interz⁠” Yakushin skuldre da han befant seg i en 1v1 i pistolrunden som GamerLegion Vant. Til tross for tapet av pistolrunden, Cloud9 hevdet sitt tvangskjøp og i neste runde interz ble nok en gang satt i clutchposisjon, men denne gangen stengte han den. Russerne var i stand til å bruke momentumet til å komme tilbake i kampen på sin CT-side, og konverterte åtte runder på rad. På deres CT-side Cloud9 lignet mer på seg selv, ettersom de var i stand til å trekke tilbake runder selv etter å ha tapt en mann fordel eller tapt sider. Til slutt ble kampen ekstremt tett, men Cloud9 vant, 16-13.

Mirage startet på samme måte som Overpass, med CT-sidig dominans. men denne gangen var det Cloud9 som tok ledelsen tidlig. For det andre kartet på rad, ville det vært det interz satt i en viktig clutchposisjon og igjen ville han komme ut på topp, men etter GamerLegionsin gjenoppblomstring, Cloud9 ville bare avslutte omgangen 8-7 opp.

Cloud9 startet sin CT-side fast bestemt på ikke å bli feid i serien, og tok de to første rundene av motstanderne. De utnyttet det økonomiske løftet sitt og tok en ledelse på 11-9 på baksiden av en imponerende støyende oppvisning fra Mihai «⁠iM⁠» Ivan. Ledelsen ville imidlertid ikke forbli der lenge da kampen ble uavgjort til 12-12. Konkurransespillet fortsatte med hver runde som gikk ned til tråden da det knapt var noe å skille de to lagene. I de døende glørne på det andre kartet var det sh1ro, ved hjelp av et flygende ett-trykk fra Sergey “XAx1Le⁠” Rykhtorov, som var i stand til å gi Cloud9 seier 16-13.