Cloud9 avslutter FaZes Grand Slam-håp på EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Cloud9 avslutter FaZes Grand Slam-håp på EPL

Cloud9 ble det andre laget som sikret seg en plass i semifinalen i ESL Pro League sesong 16 etter å ha beseiret faze 2-1. Vladislav “⁠Nafany⁠” Gorsjkov's menn innrømmet knapt Inferno (13-16) før de kom tilbake mot Ancient (16-9) og Mirage (16-11) for å gjenta seieren over europeerne i IEM Dallas.

Tapet betyr fazeIntel Grand Slam-anklagen på Malta har kommet til en slutt. Den europeiske troppen rykket opp fra gruppe B med 4-1 rekord og nådde kvartfinalen etter en overbevisende seier mot kompleksitet før de falt for russerne.

Ax1Le var stjernen i showet på tvers av serien med en rangering på 1.54

Cloud9 åpnet opp serien ved å ta åpningspistolrunden på Inferno over faze å ta en tidlig 4-0 ledelse. Russernes fordel ble sakte erodert etter tre vellykkede tak i A-bombestedet som også fikk CT-økonomien i form for resten av omgangen. Helvijs “⁠Broky⁠” Saukants var en solid utøver for forsvarerne med 1.59 rating og 100 % KAST mens de hjalp europeerne med å lede omgangen 8-7.

Kampen forble like tett etter sidebytte da ingen av sidene opprettholdt ledelsen over lengre tid. Dmitry “⁠Sh1ro⁠” Sokolov ble levende på CT-siden mens Sergey “XAx1Le⁠” Rykhtorov gjennomførte hans solide prestasjon fra første omgang, med duoen fremdrift Cloud9 til en fordel på 13-12. faze svarte med fire påfølgende treff på B-siden som tillot dem å stjele ledelsen og lukke kartet med en 16-13 resultatlinje.

Cloud9 var fantastiske på deres utvalg av Ancient. Til tross for at de ikke klarte å bygge på pistolrundeseieren, utnyttet den russiske troppen faze's B-sideforsvar for å kreve en åtte runders seiersrekke. broky slet gjennom den første omgangen, og registrerte bare ett frag og en 0.46 CT-vurdering da europeerne reddet en 6-9-resultatlinje til pause.

faze klarte ikke å komme seg tilbake i spillet til tross for at de tok den andre pistolrunden. Cloud9tvangskjøp i den syttende runden stengte den europeiske offensiven på B-siden, og stjal momentumet fra T-ene. Den russiske troppen falt bare en runde til før serien ble utlignet med en 16-9 seier for å ta sin syvende LAN-seier på rad på Ancient.

Cloud9 fortsatte å overraske faze med noen få aggressive runder på T-siden av Mirage. Flere treff fra den russiske offensiven på A-bombestedet satte den karriganlaget til en 4-9 ulempe, men en kort gjenoppblomstring sent i omgangen tillot dem å gå inn i andre omgang bare bak 6-9.

sh1ro ble levende etter å ha byttet til CT-siden, men det var det Ax1Le å skinne den sterkeste igjen. Den 20 år gamle rifleren registrerte en rating på 1.99 på CT-siden til makten Cloud9 til en 16-11 seier, eliminering faze fra arrangementet.

Cloud9 sikret seg sin plass i semifinalen hvor de skal se etter å få revansje mot Flytende på lørdag kl 14:30 . den nordamerikanske troppen rykket opp fra gruppe D på tredjeplass før de slo ut fnatic og MOUZ i sluttspillet.