Onde genier tar ned Movistar Riders for å ta andre seier i EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Evil Geniuses tar ned Movistar Riders for å ta andre seier i EPL

Onde genier sikret sin andre seier i ESL Pro League sesong 16 etter å ha tapt Movistar Riders 2-0. Den spanske troppen slet med å gjøre inntrykk på T-siden av Overpass (9-16) før de forsvant på valg av Nuke (8-16). Den nordamerikanske troppen kan fortsatt sikre seg en topp 3-plassering i gruppe C, men vil trenge flere resultater for å gå sin vei gjennom de to siste spilledagene.

Dette er det fjerde tapet på rad for Alexander “⁠Alex⁠” Masanetsine menn i denne utgaven av EPL som allerede er eliminert fra sluttspillet og nå sitter nederst i gruppe D med bare ett kart mot Flytende til deres navn. Siste kamp for Movistar Riders vil se dem stille opp mot Evig brann, det andre slitende laget i gruppen.

autimatic var stjernen i showet med en rangering på 1.60 på tvers av serien

Handlingen mellom Movistar Riders og Onde genier kom i gang med sistnevntes kartvalg av Overpass. Vincent “RehBrehze⁠” Cayonte åpnet opp kampen med en 4k på pistolrunden som ga nordamerikanerne tidlig fordel på T-siden. 24-åringen startet bra, men det var det Timothy “⁠Autimatic⁠” Ta å skinne mest for Onde genier som den amerikanske rifleren registrerte en rating på 1.52 i løpet av første omgang.

Movistar Riders kom tilbake fra en 3-7 ulempe takket være deres evne til å forsvare A bombestedet, med Raul “EathDeathZz⁠” Jordán Nieto presterer bra rundt midtområdet. Den spanske troppen reddet en 7-8-resultat ved pause.

Onde genier's gjennombrudd kom tidlig i andre omgang etter alex's menn tok den andre pistolrunden, men klarte ikke å bygge videre på suksessen. De nordamerikanske Deagles stoppet spanjolene rundt toalettposisjonen for å kickstarte en periode med defensiv dominans for neaLaNmenn. Onde genier troppen falt bare en runde til på vei til en 16-9 seier.

Ting ble bare verre for Movistar Riders da de slet med å gjøre inntrykk på T-siden av Nuke. Onde genier var komfortable på motstandernes kartvalg, og den nordamerikanske CT-aggressionen gjorde i utgangspunktet underverker, med neaLaN's menn som går til en ledelse på 9-1. I møte med eliminering klarte den spanske troppen å stabilisere seg og ta fem runder på rad for å redusere underskuddet til 6-9.

Onde genier hevdet den andre pistolrunden takket være et avgjørende trippeldrap av Brehze, kickstartet en kort serie som satte nordamerikanerne på randen av seier med 13-6. autimatisk sto i brann, og sammen med Brehze og Jadan “⁠HexT⁠” Postma, drev troppen hans til en 16-8 seier for å ta serien.