FURIA overvinne evig ild i Malta PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

FURIA overvinne evig ild på Malta

FURIA begynte sesongen med en 2-1 seier over Evig brann i ESL Pro League, tok Nuke 16-11, droppet Vertigo 17-19, og deretter cruiset til en 16-5 seier på Inferno.

Brasilianerne kan godt ha håpet på en mer overbevisende seier over et lag de rangerer med 12 plasser, ettersom selv første halvdel av Inferno kunne vært nærmere enn 10-5-streken de sikret. Den fantastiske ytelsen til Kaike “⁠KSCERATO⁠” Cerato vil imidlertid være oppmuntrende med tanke på hans ustabile form mot slutten av forrige sesong.

Som for Evig brann, vil de beklage sine sørgelige CT-sider i karttapene, og ta bare tre runder på favorittsiden av Nuke og ingen runder på Inferno-forsvaret. Det var også analytikernes oppfatning at en seier her var nødvendig for at den tyrkiske troppen skulle ha realistiske sjanser til sluttspillkvalifisering.

KSCERATO var tilbake til sitt beste i denne serien

Evig brannValget av Nuke åpnet serien, med den tyrkiske troppen som startet på T-siden. De fikk en sterk start ved å vinne pistolen og legge om til 3-0 ledelse, men FURIA svarte tilbake da kanonene kom opp igjen og klatret til 6-4 ledelse, med André “⁠Drop⁠” Abreu bidrar med et imponerende 3k øvre hold i prosessen. Evig brann justerte angrepet sitt for å utnytte hemmeligheten og presse den nedre bombeplassen mer, og denne justeringen svingte omgangen tilbake i deres favør, og sikret dem en 8-7 ledelse på vei inn i andre periode.

FURIA begynte sin T-side på den fremre foten med en fartsfylt forseelse som ga dem fire runder på sprett, men falt til roterende pistoler etter å ha ruset gjennom rampen for å tape sin første av omgangen. Rafael “⁠Saffee⁠” Coast produserte en viktig 3k med en helt AWP for å forløse hans dårlige start på spillet og kjempe en runde tilbake for brasilianerne, og selv om en omfattende “MAJ3R” Earring 3k vant en runde umiddelbart etter for sin side, FURIA tok kontroll over kampen og marsjerte voldsomt til en 16-11 seier.

FURIA startet sterkt på Vertigo, og tok pistolen fra baksiden av en imponerende 3k clutch fra Andrew “⁠ArT⁠” Piovezan og løper ut til en 6-1 ledelse. På dette punktet MAJ3R ble levende og tok spillet i nakken for å trekke laget sitt tilbake i kamp, ​​og kjørte laget sitt til syv runder på rad; 31-åringen hadde 19 frags før noen andre på laget hans klarte 10. FURIA klarte å plukke opp en overbevisende siste runde, men tapte likevel omgangen 7-8.

Evig brann slapp den andre pistolen på kartet etter å ha sikret seg en 4v2 fordel, og til tross for å plante bomben for å sikre et sterkt tvangskjøp i den påfølgende runden, tapte de også den for å sette seg godt på bakfoten.

På 10-8 en 1v2 AWP clutch fra Ismailcan “ANTXANTARES⁠” Dörtkardeş sikret hans side sin første CT-runde, men den tyrkiske troppen mistet alle fem spillerne ved å vinne den neste for å rydde opp i økonomien. Slutten av kartet ble skrammel med både tvangskjøp og handelsrunder frem og tilbake, og resultatlinjen ble til slutt 15-15 etter FURIA sløst bort flere seriepoeng.

Det så ut som FURIA hadde gått tom for damp kom OT da de så langt mindre potente ut enn de hadde under reguleringen, tillater det Evig brann å ta en 19-17 seier for å tvinge Inferno.

Starten på Inferno var et slagsmål med tvangskjøp handlet frem og tilbake etterpå FURIA vant pistolen, selv om den var det Evig brann som til slutt kom ut på topp, brøt brasilianerens økonomi og tok en 4-3 ledelse. Da våpnene kom opp igjen FURIA begynte å ta kontroll, stort sett på baksiden av KSCERATOsin ytelse. Til tross for at flere runder nærmet seg etter hvert som omgangen bar på, Evig brann klarte ikke å vinne dem, og tillot deres brasilianske kolleger å ta en komfortabel 10-5 omgang.

Evig brann gjorde ingen motstand mot deres forsvar, mistet pistolen og smuldret opp til et skuffende 5-16 nederlag for å tape serien.