Grayhound, Rooster kvalifiserer seg til ESL Pro League sesong 17 Conference PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Grayhound, Rooster kvalifiserer seg til ESL Pro League sesong 17-konferansen

Grayhound og Rooster har tjent en plass på ESL Pro League sesong 17-konferansen etter å ha garantert topp-to-plasseringer i den 15. delen av ESL Australia & NZ Championship.

De to lagene har fortsatt en siste matchup igjen å spille i form av en best-av-fem-finale søndag kl. 07:00 , med vinneren som tar med seg hovedpremien på ~$5,500.

INS' menn gikk ubeseiret for å kreve en EPL S17 konferansekøye

Grayhound hadde et relativt greit løp gjennom den innenlandske konkurransen. Teamet rundt Joshua «INS» Potter, som nylig kom tilbake fra en 12-14. plass gjennom Challengers Stage i IEM Rio Major, satte en feilfri 3-0 rekord i gruppespillet for å avslutte som toppseed.

Den australske kvintetten doblet ned én gang i sluttspillet, hvor de red gjennom den øvre braketten med kommanderende seire over Guds arbeid, Likevel, og endelig VERTEX for å samtidig sikre en storslått finaleopptreden og sikre seg en plass på ESL Pro League sesong 17-konferansen.

INS ledet av et godt eksempel gjennom hele arrangementet og Grayhound kaptein går inn i den store finalen kontra Rooster som turneringens best presterende spiller, med et gjennomsnitt på 1.45 på de 13 kartene som er spilt så langt.

Alistair og co. avsluttet siste sesong av EPL Conference på 9-12

Rooster presterte også godt gjennom gruppespillet. Den australske majoriteten hadde en rekord på 3-1 ved slutten av ting for å fullføre den første delen av konkurransen som tredje seed.

Ting gikk snart galt for Rooster når sluttspillet kom i gang, da de ble sendt ned til den nedre braketten etter et knekkende tap mot VERTEX i andre runde.

Dette avskrekket imidlertid ikke troppen, og de tok den nedre braketten med ro og beseiret Likevel, det nest høyest rangerte laget i arrangementet, før det ble hevn VERTEX i konsolideringsfinalen for å slå inn billetten deres til ESL Pro League sesong 17-opptakten.

De resterende plassene er å vinne for ESL Pro League sesong 17-konferansen, som inneholder de store vinnerne av Outsiders, vil bli fylt av vinnerne av ESL Challenger League sesong 43 Nord-Amerika og Europa, samt vinnerne av andre nasjonale ligaer i hele Europa og Sør-Amerika.