HEET sjokk Astralis for å kaste gruppe C i uorden PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

HEET sjokk Astralis for å kaste gruppe C i uorden

HEET tok seg selv en trang 2-1-seier over Astralis å vinne sin første seier i ESL Pro League, og bestige danskene 16-12 på Dust 2, tapte Inferno 10-16, før de avsluttet serien 16-14 på Nuke.

Seieren holder i det minste en viss sjanse for sluttspillkvalifisering i live for HEET, og det så ut til at de endelig hadde funnet seg til rette i LAN-miljøet på Malta ettersom ytelsen deres ble mye forbedret over hele linja. Astralis igjen led et skuffende tap, og ga dem en tøff kamp for å kvalifisere seg til sluttspillet. Asger “ArFarlig⁠” Jensen var nok en gang i fin form.

afro var utmerket gjennom hele serien

Aurélien “⁠Afro⁠” Drapier identifiserte et par viktige årsaker til lagets seier i intervjuet etter kampen: "Jeg synes de er veldig lette å lese, på T-siden spiller de alltid i samme tempo."

Han fortsatte med å si: "Jeg føler at de kunne slått oss hvis de var litt mer på rette med målet sitt."

HEETsitt kartutvalg av Dust 2 startet serien, med Astralis starter på CT-siden. Første omgang tilhørte i stor grad danskene, med Farlig og Kristian “⁠K0nfig⁠” Wienecke står høyt oftere enn ikke. HEET trengte en pistolseier og konvertering for to av sine runde seire, en stor clutch fra Audiric “⁠JACKZ⁠” Jug tillot dem en rekke på tre i midten av omgangen, og de tok den siste runden for å gå inn i andre periode med et underskudd på 6-9.

Les mer

Ingen skjebner skal avgjøres på dag 3 av vidåpne EPL-gruppe C

Tvangskjøpskriger startet i begynnelsen av andre omgang, med speidere og deagles som var sant for begge sider og store spill fra Afro og Benjamin “⁠BlameF⁠” Bremer lyser opp serveren. Etter hvert HEET kom ut på topp, tok økonomisk kontroll og flyttet inn i et dobbelt-AWP-oppsett som Astralis slet med å bryte; Alex “⁠Bodyy⁠” Pianaro og co. tok det momentumet og løp med det hele veien til en 16-12 kartseier, deres første i denne Pro League-kampanjen.

De Astralis pick of Inferno begynte med at danskene satte sammen en effektiv offensiv. De vant pistolen og konverterte til å sette seg selv i kontroll og en 6-2 ledelse, som HEET klarte ikke å svare på den metodiske tilnærmingen til å ta kartkontroll kombinert med sene eksekveringer.

En justering fra franskmennene til mer aggressive oppsett i banan og leiligheter tillot dem å ta fem runder på sprett, men en sen restitusjon fra Astralis ga dem en knapp 8-7 ledelse ved omgangen.

Farlig fortsatte sin gode form i ESL Pro League, selv i tap

HEET mistet den andre pistolen, tillater det Astralis å komme til 12-7 og gi seg selv et fjell å bestige. Key multikills fra Afro og kroppslig fikk franskmennene til 10 runder, men slurvete midtrundespill ble gjentatte ganger straffet som Astralis sikret seg en 16-10 seier for å sende serien til Nuke.

En pistolseier og oppfølging fra Astralis å starte deres CT-side ble besvart av et øvre rush med Tec-9s, og lagene byttet runder i en konkurransedyktig start på omgangen. Etter hvert slo danskene seg på forsvaret og stabiliserte økonomien, med Farlig skinner på AWP, men ikke før HEET hadde allerede sikret seg et solid fangst av runder; omgangen endte 9-6 Astralis' favorisere.

Astralis tok pistolen og brukte farten til å kjøre opp til 12-7, og satte dem tilsynelatende på randen av å stikke av med kartet, men Afro produserte spill av topp kvalitet for å få laget sitt tilbake i kamp. Astralis led av økonomiske problemer, fikk sjelden full-kjøp, men ved 12-13-tiden fikk de opp våpen og noen nøkkelfrag fra Farlig avsluttet motstanderens rekke.

Det var ikke nok for danskene as Afro fortsatte å true dem med sin AWP, og hjalp laget hans til en 16-14 seier for deres første serieseier i sesongen hans av ESL Pro League.