KSCERATO spiller hovedrollen mens FURIA tar ned Movistar Riders i EPL PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

KSCERATO spiller hovedrollen mens FURIA tar ned Movistar Riders i EPL

FURIA beseiret Movistar Riders i en serie med to kart, dominerer Ancient (16-3) og avslutter serien med et comeback fra 7-13 på Nuke (16-13). Kaike “⁠KSCERATO⁠” Cerato hadde en fantastisk serie, med en rating på 1.73 og 52 drap.

FURIA sitter nå på toppen av gruppe D med en 2-0 rekord ved siden av Cloud9, med deres neste kamp mot Flytende kommer på fredag ​​kl 19:30 . I mellomtiden er dette det andre tapet i gruppespillet for Movistar Riders, med spanjolene vendt mot Cloud9 i neste spillerunde.

KSCERATO var stjernen i showet

Serien begynte på Ancient, med Movistar Riders starter på den mindre begunstigede terroristsiden. Spanjolene hadde en veldig tøff start, tapte pistolrunden og ble rett og slett utklasset i åpningsbørsene, med FURIA vinne alle 15 runder av omgangen. Movistar Riders oppnådde bare ett åpningsdrap i første omgang sammen med bare tre bombeanlegg, og laget kom nærmest til å komme seg på brettet i nest siste runde, hvor de ble nektet av André “⁠Drop⁠” Abreusin 1vs2 clutch.

En seier i pistolrunden betydde Movistar Riders unngikk i det minste 16-0 og klarte å få tre runder, da kartet endte med en dominerende 16-3 seier til brasilianerne.

Nuke viste seg å være en mye nærmere affære, med Movistar Riders i kontroll over de åpningsrundene, stenger en tapt 3vs5-situasjon på den nedre siden. FURIA kom tilbake inn i kampen etter å ha ligget 2-6 under, med KSCERATO finne effekt i flere runder for å sette pauseresultatet til 8-7 i favør av spanjolene.

Movistar Riders vant den andre pistolen og så ut som de var i ferd med å stikke av med kampen, og kjørte til en 13-7 ledelse. FURIA stabiliserte seg like etter det, med KSCERATO nok en gang forskjellen maker. 23-åringen fikk en utrolig viktig quad-kill i en 3vs5-situasjon med stillingen 13-9, hvor brasilianerne aldri så seg tilbake og avsluttet kampen med en 16-13 seier.