Væske overlever Movistar Riders-skrekk i EPL-åpner PlatoBlockchain Data Intelligence. Vertikalt søk. Ai.

Væske overlever Movistar Riders-skrekk i EPL-åpner

Flytende har skaffet seg en seier i åpningskampen i ESL Pro League sesong 16, og skrapet sammen en seier mot Movistar Riders i en serie som havnet mye nærmere enn forventet. Et comeback var nødvendig fra Flytende å velge Mirage, som de sikret 16-13, men en 16-14 seier fra Movistar Riders på Inferno endte opp med å tvinge et tredje kart som Flytende tok så vidt over streken, 16-13.

Den nordamerikanske siden måtte kjempe med en rødglødende forestilling ut av portene fra Anthony “⁠Martinez” Martinez på Mirage, som imponerte i sin første oppvisning mot motstand i toppskiktet under Riders-banneret. Likevel klarte ikke det spanske laget å ta steget opp sammen med sin nykommer og innrømmet til slutt en massiv ledelse på Mirage, men klarte å komme seg ved å vinne ut en seier på Inferno før de vaklet mot en knallhard prestasjon fra elige på Vertigo.

Flytende vil gjerne komme unna med en seier i åpningsserien deres, selv om den smale måten de hevdet seier på vil være noe å se tilbake på når de gjennomgår båndene som forberedelse til kampen mot Onde genier på torsdag. Movistar Riders, i mellomtiden, vil håpe å ha en litt bedre prestasjon mot FURIA, en serie som de virkelig trenger å vinne hvis de vil ha en sjanse til å komme seg til sluttspillet.

EliGE og YEKINDAR fant viktig innvirkning gjennom hele serien for Liquid

Flytendesitt utvalg av Mirage markerte hvor kampen startet, med en T-side som begynte å komme tilbake for å hjemsøke dem tidlig. En sterk forsvarsrekke fra Movistar Riders drevet av en forfrisket skjerm fra Martinez hjalp spanjolene med å etablere en solid 7-1 ledelse, en håndfull tapte runder fra Flytende skjer på tragisk vis ettersom de lar noen fordeler slippe unna. Multi-kill runder fra YEKINDAR og elige forhindret en fullstendig utblåsning, men Martinez forble en torn i Flytendesin side gjennom hele omgangen og var nøkkelen til å sikre laget sitt en 10-5 ledelse til pause.

Movistar Riders utvidet ledelsen ytterligere til 13-5 etter sidebyttet, et tvangskjøp fra Flytende i andre runde snudde nesten tidevannet bare for spanjolene å vinne knepent. Men når riflene var i hånden, skiftet farten fullstendig inn Flytende's fordel, dominans fra rifling duoen av YEKINDAR og elige hindret den spanske inkvisisjonen på bombeplasser runde etter runde. Spesielt latvieren hadde en strålende prestasjon og var drivkraften i en elleve runder for Flytende da de tok seieren fra Riders, og endte kartet med en 32-20 KD og 1.65 rating.

Inferno hadde en mye mer frem og tilbake første omgang, og ingen av lagene klarte å holde på ledelsen for lenge. Runder ble handlet frem og tilbake som Flytende presenterte ikke et veldig overbevisende forsvar, og mønstret bare åtte runder til pause etter noen sterke oppfordringer fra Movistar Riders. Martinezsin sterke form fortsatte på kartet, men denne gangen fikk han selskap av Alexander “⁠Alex⁠” Masanet, som spesielt fant innvirkning i andre omgang. Det var et kort øyeblikk hvor det virket som Flytende ville igjen seire i de senere øyeblikkene av kartet etter elige revet et oppsett i leiligheter i en nøkkelrunde, men Movistar Riders låste forsvaret sitt og klarte så vidt en 16-14-seier for å tvinge en Vertigo-avgjørelse.

Flytende kom løpende inn på det siste kartet i serien, og kjørte opp til en ledelse på 7-1 på CT-siden på baksiden av en håndfull slagkraftige runder fra Josh “⁠OSee⁠” ohm. Det var en 2vs3-retake det Flytende gikk for og til slutt mislyktes på som snudde tidevannet, runden knusende Flytende's økonomi og hjelpe Movistar Riders komme tilbake på kartet og vinne de resterende syv rundene av omgangen for å ta ledelsen. Når sidene byttet om, Flytende igjen fikk kontroll, selv om de la ned to runder til øko og lave kjøp for å holde resultatlinjen tett.

Disse rundene kom tilbake for å hjemsøke dem som Movistar Riders begynte å samle seg tilbake, og et kort øyeblikk så det ut som om spanjolene ville klare å stjele seieren; derimot, elige trappet opp med en massiv quad kill-runde for å snu tidevannet, og YEKINDAR fulgte opp ting med doble og trippel kill-runder for å hjelpe Flytende skraper så vidt sammen en seier, 16-13.